Dansez pentru tine - Cât de sexi a fost Nicoleta Luciu (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dansez pentru tine – Cât de sexi a fost Nicoleta Luciu (video)

Dansez pentru tine – Cât de sexi a fost Nicoleta Luciu (video)

scris de L.M.
6 afisari

Nicoleta Luciu si Attila Hainer, ghidati de coregraful Bogdan Boanta, lupta la Dansez pentru tine cu dorinta arzatoare de a construi o casa pentru parintii lui Attila.

Dansez pentru tine- vezi cat de sexi a fost Nicoleta Luciu

Tanarul, originar din Oradea, nu si-a dat seama ca a te naste intr-o familie de rromi iti poate aduce numai ghinioane pana nu a ajuns la scoala. Marginalizat, evitat si tratat in permanenta altfel, Attila a inceput sa simta din ce in ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au tinut lant si pentru parintii lui, care s-au imbolnavit atat de grav, incat n-au mai putut sa lucreze nimic.

Dansul a fost norocul lui Attila, pentru ca el face parte dintr-o trupa in care este perfect integrat, iar acum, la „Dansez pentru tine„, vrea sa obtina o casa pentru parintii lui si un viitor mai bun pentru el.  La transpunerea in pasi de dans a povestii lui Harap-Alb, Wilmark si Beatrice i-au incurajat pe Nicoleta si Ati cu doua note de 8. „Mie nu mi-a placut dansul vostru de astazi, asa ca nota mea este 5,5„, a fost replica dura a lui Mihai Petre.

La randul ei, Emilia Popescu le-a dat o nota maricica: 7,5. Edi Stancu i-a dat aceeasi nota si a laudat-o pentru cateva figuri: „Esti, intr-adevar, iubibila„, i-a spus el, aluzie la piesa trupei Taxi pe care au dansat Nicoleta si partenerul ei.

1 comentariu

alina 28-10-2012 - 00:17

ce coregrafie…ce gusturi…sarmanii dansatori au facut ce le cere coregrafia…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult