Acasa MagazinLife Dansez pentru tine: Cat de sexy a fost sezonul acesta (video)

Dansez pentru tine: Cat de sexy a fost sezonul acesta (video)

scris de L.M.
155 afisari

Cat de sexy a fost sezonul acesta de la showul Dansez pentru tine! Roxana Ionescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Bianca Dragusanu si Valentina Hainarosie au înflăcărat asistenţa.

Dansez pentru tine: Cat de sexy a fost sezonul acesta (video)

Dansez pentru tine sexy sezon Nicoleta Luciu Roxana Iordache Bianca Dragusanu Oana Ionita Valentina Hainarosie

Roxana Ionescu si George Boghian – Striptease; Nicoleta Luciu si Attila Hainer – Striptease; Oana Ionita si Kovacs Ali – Striptease; Bianca Dragusanu si Carol Soldea – Dans in ploaie si Serban Copot si Valentina Hainarosie – Dans contemporan si dans in ploaie sunt cateva dansuri care vor ramane in istoria emisiunii.

Acest sezon al showului Dansez pentru tine a fost cu siguranta unul dintre cele mai fierbinti si mai senzuale.

1 comentariu

tomi 08-12-2012 - 01:23

Ma da bine-o duceti fratilor de jumate de an nu mai aveti alt program la televiziune decit carnavalul dansez pentru tine. Nici aia din Elvetia nu-s asa de indestulati ca voi de sa nu mai poata opri dansul. Cu asta mai mult ca sigur ca Romania va iesi din criza. In loc de lucru o omorim cu dansul. Este comica originalitatea acelei ploi torentiale, ma mir ca inca nu s-au surpat studiourile de atita apa. Am o nedumerire, si publicul sta sub torentul de ploaie ce-l vad la televizor?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS