Acasa MagazinLife Dansez pentru tine: Ce stil va dansa fiecare pereche

Dansez pentru tine: Ce stil va dansa fiecare pereche

scris de L.M.
3 afisari

Perechile concurente de la „Dansez pentru tine” vor dansa stilurile pe care le-au tras la sorţi în cea de-a doua ediţie din acest sezon, vineri seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

Concurentii-la-Dansez-pentru-tine-sezonul-11

Dansez pentru tine: Ce stil va dansa fiecare pereche

După prima ediţie, fiecare pereche a tras la sorţi stilul de dans cu care va încerca în a două ediţie să cucerească juriul pentru a merge mai departe în concurs. Chiar dacă după tragerea la sorţi reacţia lor a fost de veselie sau, din contra, de dezamăgire, perechile au repetat până la epuizare dansurile cu care speră să se ţină încă departe de tragicul duel, informează Pro TV.

În urma tragerii la sorţi, Corina Bud şi Edi vor dansa reggaeton, Corina Caragea şi Ştefan au extras dansul ţigănesc, Roxana Ionescu şi Ştefan au nimerit disco, Augustin Viziru şi Aurora vor dansa cha-cha, Cove şi Claudia vor avea de executat vals, iar Florin Piersic Jr. şi Alina vor interpreta charleston. Toate dansurile trase la sorţi vor avea o temă comună pentru toate perechile, iar vineri tema va fi una romantică şi plină de senzualitate: „Romeo şi Julieta”. Perechea care va demonstra în platoul emisiunii tema „Romeo şi Julieta” va fi cea formată din Elena Voscoboinic, cea care a dansat în concurs alături de Radu Vâlcan, şi iubitul ei Dima, membru al baletului emisiunii „Dansez pentru tine”, coordonat de Edi Stancu.

Al doilea stil de dans al ediţiei va fi unul complex – cabaret –, care va provoca perechile la un mix de dans, actorie şi expresivitate. Perechea care va veni în platoul emisiunii să exemplifice cabaretul va fi cea câştigatoare din sezonul al zecelea: Octavian Strunilă şi Ella Dumitru.

Una dintre perechile care au făcut istorie la „Dansez pentru tine”, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, revine în platou pentru a realiza un dans în scop umanitar.

Telespectatorii Pro TV vor avea însă cea mai grea misiune a serii. Ei vor avea de ales între perechile dueliste, Lavinia şi Decebal şi Liviu Varciu, în locul lui Costin Sforaru, şi Mădălina, trimiţând sms la 1322 cu textul „Lavinia” sau „Costin”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult