Dansez pentru tine, cele mai bune momente (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dansez pentru tine, cele mai bune momente din prima editie (video)

Dansez pentru tine, cele mai bune momente din prima editie (video)

scris de L.M.
15 afisari

Dansez pentru tine – Daniel Max Dragomir si Diana Pop s-au clasat pe primul loc, iar echipele formate din Pavel Stratan si Andreea Preda si Marian Dragulescu si Adriana Lupu sunt condamnate la duel.

Dansez pentru tine, prima editie, sezonul 13

Seara plina de culoare, emotie si coregrafii inedite la Dansez pentru tine, emisiune care a debutat in forta, cu un dans frenetic al baletului coordonat de Edi Stancu, cel mai nou membru al juriului. S-a dansat de zor freestyle pe o tema impusa dintr-o poveste celebra, de aceasta data Harap Alb, iar apoi concurentii au plutit pe ritmuri de vals, preluand stafeta unul de la celalalt. Astfel, emotiile au atins cote maxime la sfarsitul serii, cand telespectatorii au aflat notele juriului pentru vals si clasamentul final, iar echipele s-au vazut salvate sau, dimpotriva, condamnate la duel.

In prima editie din cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii, cel care isi propune sa alunge ghinionul prin dans, Daniel Max Dragomir a demonstrat ca este nu doar o voce de luat in seama, ci si un adversar de temut pe ringul de dans. El si partenera lui, Diana, coordonati de inventiva Vica, au obtinut cele mai mari note, clasandu-se, astfel, pe mult ravnitul loc I. Emilia Popescu le-a dat cea mai mare nota luata aseara la Dansez pentru tine, 9,5, si si-a exprimat increderea in echipa lor.

Daca Max si Diana au cele mai mari motive de bucurie, echipele formate din Pavel Stratan si Andreea Preda si Marian Dragulescu si Adriana Lupu nu au fost atat de norocoase si sunt primele condamnate la duel. „O sa va acomodati cu atmosfera, cred ca fiecare a facut tot ce a putut mai bine”, i-a incurajat Beatrice Rancea pe Pavel si pe Andreea dupa primul dans, in timp ce Mihai Petre a tinut sa-i aminteasca lui Pavel ca „atunci cand dansezi, totul trebuie sa para usor. La tine pare al naibii de greu”. Desi coregrafia gandita de Doina Botis pentru Marian si Adriana a fost apreciata la unison de toti juratii, Wilmark a amendat faptul ca partea feminina a echipei a stat cam mult pe scaun. Marian si Adriana reprezinta cea de-a doua echipa condamnata la duel.

Oana Ionita si Ali Kovacs Stoica au deschis seara de dans cu un moment amuzant si plin de energie. „Oana, stiam ca dansezi bine, dar ai si confirmat”, i-a spus Mihai Petre. „E un inceput timid, dar e un inceput bun”, a mai precizat temutul jurat, iar Emilia Popescu i-a incurajat si le-a marturisit ca prevede ca vor avea „o evolutie foarte frumoasa”.

Nicoleta Luciu a dezvaluit ca si-a descoperit pasiunea pentru dans, dar Mihai Petre le-a atras atentia ei si lui Attila Hainer, partenerul frumoasei vedete, ca trebuie sa se concentreze pe dansul in pereche si le-a dat cea mai mica nota din concurs, 5,5.

„Te descurci mai bine decat credeam”, i-a marturisit Beatrice Rancea Biancai Dragusanu, partenera lui Carol Soldea, dupa primul dans pe ringul visurilor de la ProTv. „Pentru mine, Bianca este o surpriza”, a recunoscut si Emilia Popescu. Mihai Petre i-a atras atentia insa ca a fost in afara ritmului, dar a recunoscut totodata ca salsa este un dans foarte dificil.

O adevarata explozie de energie a fost echipa formata din Serban Copot, „Hiena” de la Animal X, si Valentina Hainarosie. Desi inainte de a dansa Serban marturisea timid ca este foarte emotionat, si, invadat de modestie, spunea ca se simte ruginit, pentru ca nu a mai dansat de 10 ani, odata auzita muzica, cei doi au oferit un moment uluitor, laudat indelung intreg juriul. „Dans, originalitate, poveste, bravo coregrafului!” a spus incantat Wilmark, „O sa fiti o pereche nemaipomenita”, i-a asigurat Emilia Popescu, „Cel mai bun moment de pana acum”, a declarat Beatrice Rancea, Edi Stancu a concluzionat „Divertisment 100%, marca Lilian”, iar Mihai Petre si-a descoperit febletea: „Cred ca Valentina este dansatoarea mea preferata de pana acum, iar Serban a fost o surpriza”.

Atmosfera s-a incins odata cu intrarea in ring a perechii formata din Monica Davidescu si George Boghian. Intr-o forma impecabila si imbracata foarte sexy, Monica Davidescu a demonstrat pe ringul de dans ca este nu doar o actrita foarte buna, ci si o dansatoare la fel de talentata. „Am emotii fantastice, nu credeam sa am emotii atat de mari”, s-a destainuit Monica. „Cand am crezut ca nu vei dansa, s-a deschis cuptorul si a inceput destrabalarea”, a spus Wilmark amuzat, facand aluzie la momentul „fierbinte” oferit de Monica pe ringul de dans. Mihai Petre n-a amintit nimic de cuptor, ci de eleganta Monicai. „Monica are o eleganta aparte, care pe mine ma cucereste, iar George este un dansator puternic”, a declarat cel mai temut membru al juriului.

Odata cu valsul, scena a fost invadata de eleganta, senzualitate si emotii intense. Publicul a plutit dintr-un moment intr-altul, deoarece perechile au dansat consecutiv, predand stafeta una alteia. Inedit a fost si faptul ca inainte de dezvaluirea clasamentului final, telespectatorii au putut urmari un filmulet in care au fost dezvaluite mai mult ca niciodata chinurile prin care trec perechile pana vineri, la 20:30, cand se prezinta in fata publicului. Unii s-au mai si distrat, altii au fost scapati in cap de parteneri, altii certati si chiar loviti de coregrafi, spiritele s-au incins, la fel si unele parti ale corpului, care au cedat sub durerile ce uneori au fost insuportabile. Cert e ca toata lumea a muncit pe branci.

Vinerea viitoare, una dintre echipe va parasi insa ringul visurilor

Pavel Stratan lupta alaturi de Andreea Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căiţa) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

Marian Drăgulescu dansează în această toamnă la ProTv pentru a alunga  ghinionul din viaţa Adrianei Lupu, din Iaşi. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului suferit după această catastrofă. Adriana, Marian şi coregrafa Doina Botiş vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult