Dansez pentru tine - cine dansează în ploaie pe 2 noiembrie | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dansez pentru tine – cine dansează în ploaie pe 2 noiembrie ?

Dansez pentru tine – cine dansează în ploaie pe 2 noiembrie ?

scris de Șt. C
4 afisari

In cea de-a doua editie a emisiunii „Dansez pentru tine”, din 2 noiembrie 2912, ringul visurilor va fi inundat de senzualitate si energie debordanta. Asta pentru ca stilurile serii sunt dans contemporan in ploaie, pe tema Twilight, si neobositul rock’n’roll.

Dansez pentru tine in ploaie in 2 noiembrie la Pro TV

Pe cat este de asteptat dansul in ploaie de public si de telespectatori, pe atat de mare este teama concurentilor de el. Tocmai pentru ca in trecut perechile au dezvaluit cat de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului ca ringul devine foarte alunecos sub picaturile de apa, si participantii din aceasta editie au mari emotii inainte de acest dans.

Nu mai putin de 4.000 de litri de apa vor fi folositi in aceasta seara pentru ca ploaia sa cada la „Dansez pentru tine”, iar tema acestor momente este celebra serie de filme „Twilight”.  Rock’n’roll va fi dansat de toate perechile, care isi vor preda stafeta una alteia, asa cum s-a intamplat editia trecuta la vals, iar dupa dansul contemporan in ploaie echipele vor afla imediat care sunt notele tuturor juratilor.

Stefan Stan danseaza pentru Gabi si Radu Stefanescu, fosti concurenti la „Romanii au talent”

In aceeasi editie a emisiunii, Stefan Stan revine pe scena sa ajute, prin dansul sau, o familie nevoiasa. Fanii show-ului Romanii au talent nu au cum sa-i fi uitat pe Gabriel Stefanescu si pe tatal lui, Radu Stefanescu, cei care au ajuns pana in semifinalele celei a II-a editii a emisiunii. 11 copii au impreuna Radu si Livia Stefanescu, iar din casatorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, sufera de sindromul Down. In ciuda faptului ca sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocatiile copiilor, iar viata de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

Cu putinii bani abia reusesc sa cumpere mancare, iar pentru a se incalzi, merg cu totii la padure si aduna crengi cazute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apa curenta, iar cei mici se bucura si atunci cand parintii reusesc sa le mai cumpere cate o hainuta, care de cele mai multe ori este din targuri unde se vand lucruri la mana a doua. Pentru aceasta familie frumoasa, care a reusit in ciuda lipsurilor sa ofere o educatie exemplara copiilor, Stefan Stan intra in ringul visurilor de la ProTV sa danseze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult