Acasa MagazinLife Dansez pentru tine. Cine va fi Adriano Celentano

Dansez pentru tine. Cine va fi Adriano Celentano

scris de L.M.
4 afisari

Corina Bud va fi Alice în Ţara Minunilor, Lavinia va face parte din Familia Flintstone, Roxana Ionescu va interpreta Robin Hood, Corina Caragea va juca în Cocoşatul de la Notre Dame, iar Cove va interpreta Asterix şi Obelix, vineri seara, la “Dansez pentru tine”.

de-la-barbra-streisand-si-adriano-celentano-la-ldquo-alice-in-tara-minunilor-rdquo-si-ldquo-asterix-si_9Va fi seara musicalului şi a personajelor de poveste, dar şi a temei Travesti pe care telespectatorii ProTv o vor regăsi în stilurile de dans trase la sorţi de catre perechile rămase in concurs, informează ProTv.ro.

Roxana Ionescu şi Ştefan vor dansa electric boogie, Corina Bud şi Edy vor dansa Bollywood, iar Lavinia şi Decebal au tras la sorti rock’n’roll. Înainte să înceapa concursul, ringul va fi încălzit în tema Travesti de către deja celebrele Veveriţe Vesele, care au cucerit telespectatorii la “Românii au talent”.

Jean de la Craiova şi Cosmina Dobrota, Jean şi Maricica din serialul “Moştenirea”, de la ProTv vor intra în ringul de la “Dansez pentru tine” în paşi de Bollywood pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Flăcărica din Moştenirea va fi vineri la Dansez pentru tine Barbra Streisand, iar prezentatorul de la “Românii au talent”, Pavel Bartoş, va fi Adriano Celentano.

1 comentariu

eu 14-05-2011 - 14:04

as dori sa stiu cum se numeste melodia pe care au dansat jean de la craiova si cosmina dobrota…daca ma poate ajuta cnv…multumesc;)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult