Acasa MagazinLife „Dansez pentru tine”. Cum dai sms ca să salvezi dueliştii preferaţi

„Dansez pentru tine”. Cum dai sms ca să salvezi dueliştii preferaţi

scris de D.P.
4 afisari

Cele mai dificile şi tensionate momente le trăiesc dueliştii din această seară de la Dansez pentru tine. Florin Piersic Jr. şi Alina şi Augustin Viziru şi Aurora îşi vor pune tot sufletul pentru a trece obstacolul duelului.

Dansez pentru tine a revenit la Pro TVFlorin Piersic Jr. şi Alina au repetat uneori şi mai mult de 10 ore pe zi.

“Ne întâlnim dupa prânz şi terminăm antrenamentele dupa miezul nopţii. Am ligamente care-mi fac probleme, iar în timpul repetiţiilor port genunchiere şi fese elastice, iau vitamine şi încerc să beau 4 litri de apa pe zi pentru a putea face faţă efortului susţinut”, spunea Florin Piersic Jr. pentru site-ul Pro Tv.

Ajuns în punctul duelului, Florin Piersic ştie că nu mai poate singur să o ajute pe Alina şi îi roagă pe telespectatori să trimita sms la 1322 cu textul „Florin” pentru a o salva pe Alina de o viaţă plină de neajunsuri.

“Sunt bucuros ca Aurora nu şi-a pierdut speranţa şi îşi găseşte puterea să mai zâmbească în sala de antrenamente pentru a face munca mai placută. Însă în această emisiune nu este vorba numai despre dans, în cazul nostru, este vorba despre drama unei familii greu încercate de soarta”, îndeamnă Augustin Viziru oamenii să trimită sms la 1322 cu numele “Augustin” pentru a o ajuta pe mama Aurorei să scape de urmele dureroase lăsate de o viaţă mult prea grea.

Ce se dansează astă seară

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult