Dansez pentru tine. De ce şi cu cine va fi înlocuit Pavel Stratan | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dansez pentru tine. De ce şi cu cine va fi înlocuit Pavel Stratan

Dansez pentru tine. De ce şi cu cine va fi înlocuit Pavel Stratan

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Pavel Stratan va fi înlocuit în ediţia de vineri, 9 noiembrie,  a show-ului „Dansez pentru tine” de Marian Drăgulescu, a cărui echipă cu Adriana Lupu a fost eliminată săptămâna trecută.

Dansez pentru tine. De ce şi cu cine va fi înlocuit Pavel Stratan (foto:ziarulring.com)

Medicul i-a interzis lui Pavel Stratan să mai danseze până nu se va reface complet, fapt pentru care Marian Drăgulescu este cel care va dansa, vineri, 9 noiembrie, alături de Andreea Preda, conform protv.ro. Pavel Stratan a afirmat că  „doctorul i-a interzis categoric să mai participe”, fiind fericit că Marian Drăgulescu i-a sărit în ajutor.

Marian Drăgulescu va avea însă o misiune foarte dificilă. Nu doar că nu este obişnuit cu noua lui partenera, dar echipa Andreei este din nou condamnată la duel, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta va fi una în care vor fi nevoiţi să petreacă împreună cât mai mult timp cu putinţă.

Cu toate că până acum au făcut parte din echipe diferite, care, culmea, au şi ajuns la duel, Marian o asigură pe Andreea că va fi „trup şi suflet alături de ea”. Dacă vor trece cu bine de duel, iar Pavel se va recupera în totalitate, Andreea îşi va continua evoluţia în ringul visurilor alături de partenerul ei iniţial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult