Acasa MagazinLife Dansez pentru tine: Doiniţa şi Claudiu au fost eliminaţi. Bogdan s-a ales cu o lombosciatică

Dansez pentru tine: Doiniţa şi Claudiu au fost eliminaţi. Bogdan s-a ales cu o lombosciatică

scris de Ziua Veche
11 afisari

 

.

UPDATE 16.00: Bogdan Vlădău a suferit un accident la antrenamente, în urma căruia i s-a pus diagnosticul de lombosciatică. Bogdan a ales să continue lupta în paşi de dans alături de partenera lui, Ana Maria, chiar dacă medicii care l-au consultat i-au sugerat să întrerupă antrenamentele şi să stea departe de orice efort.


„În timpul antrenamentelor, la o priză mai dificilă, am simţit brusc o durere groaznică de spate. Am fost la mai mulţi medici şi verdictul a fost unul cam grav: lombosciatică. Unul din medicii care m-au văzut mi-a spus că-mi sugerează ca cel mai mare efort pe care îl fac să fie mersul pe jos, însă nu am cum să fac asta. Am intrat în această luptă pentru Ana Maria şi nu aş putea să-mi iert faptul că acum din cauza unor probleme de sănătate, aş părăsi ringul de dans. Încerc să lupt cu mine şi cu durerea, iau tratamentele prescrise de medici şi sper să fac faţă duelului de vineri.”, a povestit Bogdan Vlădău, citat de Mediafax.

 

Şi Nicola are probleme de sănătate, artista suferind o criză biliară din pricina stresului şi a repetitiilor pentru duelul de vineri.

————–

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă, vineri, în intervalul orar 20.30 – 1.13, atât pe întregul public din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu emisiunea „Dansez pentru tine”, în care Doiniţa Oancea şi partenerul ei, Claudiu, au ieşit din competiţie, informează Mediafax. Ringul s-a colorat în nuanţe indiene à la Bollywood şi a vibrat sub paşi de swing, vineri seara, la „Dansez pentru tine”. Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe tot parcursul emisiunii de vineri, în intervalul orar 20.30 – 1.13, atât pe întregul public din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit competiţia visurilor în minutul de aur, 21.02, când Pro TV a înregistrat 12,1 puncte de rating şi 27,2 procente din cota de piaţă pe întregul public din mediul urban.

Emoţiile şi lacrimile au pus stăpânire pe cele două perechi care s-au aflat la duel. După o săptămână infernală, cu nopţi nedormite şi zile în şir petrecute în sala de repetiţii, Paula Seling şi Doiniţa Oancea alături de partenerii lor au avut parte de o seară plină de surprize, de persoane dragi aduse de echipa alături de ei, dar şi de dansuri excepţionale, notate cu 10 de către membrii juriului. În urma voturilor publicului telespectator, perechea care a ieşit din competiţie şi al cărui vis s-a oprit din cursa pentru marele premiu a fost cea formată din Doiniţa Oancea şi partenerul ei, Claudiu. Cu lacrimi în ochi, Doiniţa şi Claudiu, împreună cu coregraful lor, Bursucu, au ieşit din ringul visurilor.

.Adela Popescu şi partenerul ei, Alexandru Lică, au ieşit pentru a treia ediţie consecutiv pe primul loc în clasamentul notelor juriului, după un swing şi un Bollywood lăudate şi punctate cu multe note de 10. Paula Seling şi partenerul ei, Tudor au trecut de la agonie la extaz vineri seara, pentru că din emoţiile duelului au ajuns direct în euforia locului al doilea pe care s-au clasat în urma notelor primite din partea juriului.

Răzvan Fodor şi Lena s-au clasat pe locul al treilea după două dansuri în care le-a fost apreciată interpretarea actoricească lui Razvan şi cea coregrafică Lenei. Scăpaţi ca prin urechile acului de duel, Octavian Strunilă şi Ela au încheiat seara cu un zâmbet larg pe chip şi cu ambiţia de a se antrena mai mult.

După dansuri pline de neprevăzut în care juriul a remarcat şi a sancţionat nesincronizări şi ieşiri din ritm, Nicola şi Ştefan şi, pentru a doua oară, Bogdan Vlădău şi Ana Maria au ajuns la duel.

0 comentariu

Pribeagul 21-09-2010 - 18:05

cum reuseste aceasta miss sa cumuleze calitatile personajelor lui Caragiale: ca miss este Zoe, ca presedinte al camerei si agresivitate este Trahanache, la numarat si socotit il intrece pe Pristanda…

Vedeti validarea votului:
http://www.antena3.ro/politica/opozitia-acuza-ca-votul-parlamentarilor-la-legea-pensiilor-a-fost-masluit_107293.html

Cind numara si socotea era treaza, in deplina capacitate a facultatilor fizice si mentale, sau era turmentata?

Incercam pe acest forum sa raspundem la intrebari de tip ce si cum… Cind realitatea te izbeste cu manifestari de acest fel, te intrebi: pe ce lume traiesc? Mai ca-ti vine sa le dai crezare celor care sustin ca universul s-a nascut din… nimic. Nu poti sa faci acest lucru pentru ca nu poti sa te indoiesti de faptul ca existi, este evident ca nu esti un… nimic. Dar, miss Roberta-Zoe-Trahanache-Pristanda-Turmentata iti da o directa in nas si-ti dovedeste fara putinta de tagada ca esti un… nimic.

Catavencu 21-09-2010 - 20:55

ba chiar un nimic foarte mic

adevar 21-09-2010 - 21:25

Kurva esti, Anastaseo! Te-ai cracanat ca o pidzda proastas, asa cum eesti, in fattzaaa, lui Bescoiescu kkatul. Murizi, tredatorilor !!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult