Acasa MagazinLife Dansez pentru tine, editia 16 noiembrie. Cele mai tari momente (VIDEO)

Dansez pentru tine, editia 16 noiembrie. Cele mai tari momente (VIDEO)

scris de Șt. C
9 afisari

Cel mai “fierbinte” duel al competitiei “Dansez pentru tine” s-a soldat cu eliminarea Biancai Dragusanu si a partenerului ei, Carol, din concurs , dar si cu condamnarea Nicoletei Luciu si a lui Hainer la un nou duel.

Dansez pentru tine, editia 17 noiembrie. Cele mai tari momente

Dansez pentru tine, editia 17 noiembrie. Cele mai tari momente

Vineri seara, pentru Bianca si Nicoleta, dar si pentru partenerii lor, a fost o seara grea, cu autodepasiri fizice si emotionale, cele doua perechi fiind supuse testului presiunii psihologice a duelului, dar si incercarilor rezistentei fizice. Cei 4 concurenti au dat tot ce au avut mai bun pe scena de la “Dansez pentru tine”, insa o singura echipa a trecut mai departe.

Intr-un procentaj fara precedent la “Dansez pentru tine” (88,7% vs 11,93%), telespectatorii au votat in favoarea cazului Nicoletei si al lui Hainer, cu toate ca eforturile Biancai de a face fata acestui duel au fost supraomenesti. Cu picioarele pline de vinatai, cu tot corpul accidentat, Bianca Dragusanu a muncit saptamina trecuta pina la epuizare pentru a duce cazul partenerului sau mai departe. Chiar daca intre ea si coregraf au existat unele diferente de opinie, Bianca a facut vineri seara o figura frumoasa pe ringul de dans, prestatia sa fiind considerata de juriu ca fiind cea mai buna de pina atunci. Ea a primit felicitari din partea fiecaruia dintre cei 5 jurati, Edi Stancu tinind sa puncteze faptul ca evolutia ei a fost peste asteptarile sale.

Chiar daca la dansurile Nicoletei juratii au vazut o evolutie clara, atit ea cit si partenerul sau, Hainer, fiind laudati pentru prestatia lor inspirata din folclorul sengalez, notele insumate la cele doua dansuri, folclor international si tango, i-au condus catre un nou duel.Cei cu care se vor confrunta saptamina viitoare Nicoleta si Hainer sint Serban de la Animal X si Valentina. Desi Mihai Petre i-a apreciat pentru faptul ca pe toata durata dansului inspirat din folclorul evreiesc au reusit sa se miste pe ritm, dansind continuu, fara nici o pauza, iar Beatrice Rancea a considerat dansul lor ca fiind “cel mai spectaculos moment al serii”, acest lucru nu i-a scapat de condamnarea la duel.

Echipa clasata pe primul loc in editia cu numarul 101 a fost cea formata din Max si Diana. Chiar daca nu au impresionat la dansul aztec, Mihai Petre considerind prestatia ca fiind cel mai slab dans al lor de pina acum, iar Edi Stancu nu a sesizat nici o evolutie in participarea lor, Diana si Max au reusit totusi sa ocupe pozitia fruntasa.

Oana si Ali au reusit sa aduca in fata publicului si a juratilor un dans inspirat din folclorul japonez care l-a purtat pe juratul Edi Stancu intr-o calatorie pe tarimul fanteziei, reusind sa prezinte un dans desprins parca dintr-un film al lui Tarantino, pentru care au primit si prima nota de 10 din concurs. Wilmark a laudat coregraful pentru ideea originala, a apreciat faptul ca cei doi concurenti au participat in egala masura la reusita acestui spectacol, iar Mihai Petre a apreciat exactitatea si claritatea miscarii. Beatrice Rancea l-a felicitat si ea la rindul ei pe coregraful Istvan pentru felul extraordinar in care a reusit sa imbine elementele baletului classic, la care Oana este experta, cu stilul de dans care il avantajeaza cel mai mult pe Alin.

Roxana Ionescu si George s-au clasat pe locul al treilea in urma punctajului obtinut la folclor chinezesc si tango argentinian. In timp ce juriul si-ar fi dorit ca Roxana sa fi dansat mai mult si sa fie mai bine pusa in valoare la dansul inspirat din folclorul international, Edi Stancu a fost impresionat de evolutia lui George

Vineri seara, în ringul de la Dansez pentru tine si-a facut intrarea si frumoasa Laurette  care a dansat pentru un caz umanitar alaturi de fratele sau,  oferind un moment special, plin de energie, senzualitate si bucurie.

Tot vineri seara, o pereche cu talent a poposit  în ringul de la Dansez pentru tine pentru un scop nobil. Cristian Gog, câştigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii Românii au talent şi Dana de la Titanii Funky Fresh au dansat pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa. Povestea din spatele veselului Tudorel a ajuns la sufletele telespectatorilor care au descoperit in el o persoana buna si blajina, dispusa sa imparta putinul pe care il are cu cei mai putin norocosi. Desi greu incercat de soarta si desi banii pe care ii cistiga din munca lui cinstita sint putini, Tudorel ii imparte cu cei de care il leaga aceleasi amintiri traite intr-o casa de copii.

Tango-ul a fost introdus in scena de Doina si Florin Botis, cei care au prezentat dansul demonstrativ al serii. Ei au fost perechea care i-a introdus pe telespectatorii ProTV in lumea plina de pasiune si emotie a tangoului. Echipele ramase in concurs au prezentat acest dans in regim de competitie de dans sportiv, iar notele lor au fost aflate la final. Wilmark a apreciat atitudinea, bucuria concurentilor de a se lasa dusi de miscare, reusita de a transmite emotia si pasiunea, in timp ce ceilalti jurati au urmarit relatia dintre parteneri in timpul acestui dans al contrastelor in miscari, al iubirii pasionale si al legaturii dintre parteneri.

In aceeasi seara de vineri, Stefan Banica a cintat “Ingeri pe pamint” – o  noua piesa de pe albumul “Altceva”, prezentata in cadrul show-ului Dansez pentru tine.

1 comentariu

Ciu Huhu 17-11-2012 - 20:05

Bulshit de kitsch total pentru vanzatore la galantar.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult