Acasa MagazinLife Dansez pentru tine, Iulia Vantur, cu decolteul adanc la vedere

Dansez pentru tine, Iulia Vantur, cu decolteul adanc la vedere

scris de L.M.
18 afisari

Cu decolteul adanc la vedere, Iulia Vantur, o aparitie seducatoare la „Dansez pentru tine”. Iulia Vantur a intrat pe scena de la „Dansez pentru tine” imbracata intr-o rochie lunga, portocalie, fara bretele.

Dansez pentru tine, Iulia Vantur, cu decolteul adanc la vedere

Dansez pentru tine, Iulia Vantur, cu decolteul adanc la vedere

Ea a stralucit in aceasta seara si datorita zambetului larg pe care l-a afisat. Frumoasa blonda a tinut sa ii multumeasca pentru tinuta sa stilistei Eniko Szanto, dar nu a uitat nici sa le ureze un sincer si calduros „La multi ani” celor care poarte numele de Andreea sau Andrei.

Max Dragomir si partenera sa, Diana Pop, au parasit concursul, in timp ce adversarii lor, Roxana Ionescu si George Boghian, s-au clasat pe locul al doilea. Ei au reusit sa obtina acelasi punctaj ca echipa formata din Nicoleta Luciu si Attila Hainer, mai exact 136 de puncte, iar Oana Ionita a urcat pe locul 1.

Voteaza-ti si tu favoritii! Liniile telefonice sunt deschise intreaga saptamana pana vineri, cand va avea loc finala „Dansez pentru tine„. Totul depinde numai si numai de tine: Poti trimite SMS la 1322 cu textul „Nicoleta”, „Roxana” sau „Oana”, in functie de echipa ta preferata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult