Acasa MagazinLife „Dansez pentru tine”. Lavinia şi Augustin, condamnaţi la duel!

„Dansez pentru tine”. Lavinia şi Augustin, condamnaţi la duel!

scris de Ziua Veche
0 afisari

Lavinia Pârva a ajuns de pe locul întâi din nou la duelul „Dansez pentru tine”, iar Augustin Viziru şi Aurora Tonea au rămas în continuare la duel, pe care-l vor susţine vineri, 6 mai. La ediţia 4 se va dansa folclor internaţional, iar dansul tematic va fi „noapte fierbinte”, informează site-ul ProTV.

lavinia-si-augustin-condamnati-la-duelGabriel Coveseanu şi Claudia Raea este singura pereche care a luat nota 10, şi înca de două ori. Beatrice Rancea le-a dat un 10 pentru dansul tematic „vampiri” – twist şi un 10 pentru funky jazz in ploaie.

Telespectatorii Pro Tv au de ales care poveste merită să meargă mai departe pentru împlinirea visului trimitândd sms la 1322 cu textul Lavinia sau Augustin.

Cei care îşi doresc ca fiul lui Decebal, npscut cu Sindrom Down, să fie ajutat să se descurce singur în viaţă pot suna si la 0900 760 418, iar cei care vor ca mama Aurorei sa scape de depresia dată de o viaţă mult prea traumatizantă pot suna la 0900 760 417.

Clasamentul dupa ediţia 3 a sezonului 11 „Dansez pentru tine”:

Gabriel Coveseanu si Claudia Raea

Roxana Ionescu si Stefan Rebeja

Corina Caragea si Stefan Gheorghiu

Corina Bud si Eduard Ionut Vasile

Lavinia Parva si Decebal Negoita

Augustin Viziru si Aurora Tonea

Vezi aici ce surpriză pregăteşte Iulia Vântur telespectatorilor „Dansez pentru tine”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult