Dansez pentru tine reîncepe. Surprizele sezonului 13 (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Dansez pentru tine reîncepe pe 26 octombrie. Surprizele sezonului 13 (video)

Dansez pentru tine reîncepe pe 26 octombrie. Surprizele sezonului 13 (video)

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” incepe vineri, 26 octombrie, de la ora 20.30, la Pro TV, având ca temă celebrul basm românesc „Povestea lui Harap Alb”.

Dansez pentru tine reîncepe pe 26 octombrie. Surprizele sezonului 13

Vineri, telespectatorii Pro TV vor pluti pe ritmuri de vals alături de cele opt perechi intrate în concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi vor putea vedea cum este spus în paşi de dans unul dintre cele mai îndrăgite basme româneşti, „Povestea lui Harap Alb„. Cele 8 vedete, Bianca Drăguşanu, Pavel Stratan, Oana Ioniţă, Marian Drăgulescu, Nicoleta Luciu, Daniel Dragomir, Monica Davidescu Şi Şerban Copot au avut numai cuvinte de laude despre noul sezon al show-ului la care vor lua parte şi care se anunţă deosebit de intens.

„Fabulos” în opinia Biancăi Drăguşanu, „extrem” în cea a Monicăi Davidescu, „provocare” pentru Oana Ioniţă şi „victorie” pentru Marian Drăgulescu aşa este văzut debutul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine„, care va avea loc vineri, de la ora 20.30, la Pro TV. Pavel Stratan vede în competiţie şansa de a se depăşi pe el însuşi, Şerban Copot, cucerit cândva de breakdance speră să se îndrăgostească de un stil nou, Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculară dobândită în urma antrenamentelor, iar Nicoleta Luciu nu se teme de nimic. Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii „Dansez pentru tine„. Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark, vor răsplăti actul artistic al perechilor cu note pe măsură.

Potrivit mediafax, în ediţia de debut al noului sezon al emisiunii, prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică, îşi va încânta fanii cu o piesă nouă, cântată în premieră la „Dansez pentru tine„. „Vino”, aşa cum este intitulată aceasta, face parte din albumul „Altceva”, care a fost lansat miercuri, la AFI Palace Cotroceni. Piesa se va regăsi şi în concertele din cadrul turneului „Altceva”, care începe pe 27 octombrie la Constanţa şi cuprinde 9 dintre cele mai importante oraşe din ţară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult