Acasa MagazinLife Dansez pentru tine, sezonul 13: Sandra Izbaşa se apucă de dans

Dansez pentru tine, sezonul 13: Sandra Izbaşa se apucă de dans

scris de Laurentiu Banches
17 afisari

Campioana Olimpică de la Londra în proba de sărituri va participa în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii TV, „Dansez pentru tine” de la ProTV.

Sandra Izbaşa ar putea participa la sezonul 13 din "Dansez pentru tine"(foto:infoest.ro)

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” de la ProTv va începe pe 13 septembrie 2012, iar ipoteza ca Sandra să participe la această emisiune a fost lansată de jurnaliştii de la cancan.ro, care au observat apariţiile dese ale campioanei de la Londra la studiourile de la Buftea. La această ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine” şi-au anunţat deja participarea Bianca Drăguşanu, Pavel Stratan şi Nicoleta Luciu.

Preselecţiile pentru concurenţii sezonului cu numărul 13 s-au desfăşurat în luna iunie în periaoda 19-30 iunie, la Iaşi, Constanţa, Cluj şi Bucureşti. Sezonul 12 al emisiunii „Dansez pentru tine” s-a încheiat cu victoria perechii formate din Jojo şi Ionuţ Tănase, care şi-a îndeplinit visul de a avea o casa si de a putea trai impreuna cu fratii sai.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult