Acasa MagazinLife Dansez pentru tine si războiul silicoanelor (video)

Dansez pentru tine si războiul silicoanelor (video)

scris de L.M.
1 afisari

Bianca Dragusanu si Carol Soldea au parasit, vineri 16 noiembrie, ringul visurilor in aplauzele publicului de la „Dansez pentru tine”.

Rayboiul silicoanelor la Dansez pentru tine

A insemnat o sansa unica si o lectie de viata. „Dansez pentru tine” este o experienta unica. Ma bucur ca exista oameni deschisi la suflet care fac ca aceasta emisiune sa mearga mai departe si sa ajute oameni ca noi. Sunt un luptator si voi lupta in continuare„, a spus Carol la aflarea verdictului. „Cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum. Multumesc publicului si juriului ca mi-a permis sa imi vad un vis realizat, adica sa dansez. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa ajung pana aici„, a afirmat Bianca, partenera lui.

Nicoleta si partenerul ei, Attila, sunt din nou condamnati la duel, alaturi de Serban „Hiena” si Valentina. Pe primul loc in clasamentul editiei s-au asezat confortabil Max si Diana, urmati de Oana si Ali. Echipa care a scapat la mustata de duel este formata din Roxana si George.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult