Acasa MagazinLife „Dansez pentru tine”. Vezi cine a prins finala

„Dansez pentru tine”. Vezi cine a prins finala

scris de Z.V.
3 afisari

La sfarsitul emisiunii „Dansez pentru tine”,  dupa doua dueluri consecutive si la doar un pas de podium, telespectatorii au hotarat ca perechea formata din Cove si Claudia sa iasa din competitia visurilor.

Schimbare la “Dansez pentru tine”. Apare Liviu VârciuObosita si dezamagita, Claudia nu si-a putut stapani lacrimile. Spera ca, daca tot a ajuns atat de departe, telespectatorii o vor sustine si in cel de-al doilea duel. Nu a fost insa asa, dar speranta ei de a-si ajuta mama nu dispare odata cu iesirea din concurs.

„Am incercat sa savurez fiecare moment, indiferent daca a fost tensionat sau foarte placut. Le multumesc tuturor pentru momentele pe care le-am petrecut aici. Va dati seama ca o parte din sufletul meu e asa usor foarte trista”, a marturisit Claudia.

„E o performanta faptul ca am reusit sa ne clasam pe pozitia a patra. Mie imi pare foarte rau pentru Claudia pentru ca ea are reale calitati”, a spus, la randul lui, Cove.

Cove si Claudia au reusit, cu putin umor, dar si cu elemente de gimnastica, sa faca unul dintre cele mai bune dansuri la bara, pentru care membrii juriului i-au notat cu 10.

Note de 10 au luat si Lavinia si Decebal, pentru combinatia de dans la bara cu hip-hop. Punctajul obtinut i-a trimis direct pe locul trei in marea finala.

„Nu stiu cat l-am ajutat. Poate eu l-am ajutat cu prezenta mea aici, pentru ca eu am facut cam tot ce-am putut, insa ma bucur din tot sufletul ca am ajuns aici. Vreau sa va spun ca am avut, si nu-mi place sa ma vait, am avut intr-adevar o coasta fracturata, am avut probleme cu ligamentele”, a povestit Lavinia.

Corina si Edi au surprins din nou spectatorii, dar si juriul cu coregrafii inedite.

S-au clasat pe primul loc in marea finala si acolo isi doresc sa si ramana. Roxana Ionescu si partenerul ei Stefan parca au avut aripi aseara cand au luat cele mai mari note.

Au revenit cu mare placere pe ringul de la dansez Victor Slav impreuna cu Adriela Morar ,fosta partenera a lui Smiley, cu un dans extrem de pasional executat pentru un caz umanitar.

Nu s-a lasat mai prejos nici Liviu Virciu care si-a scos noua iubita in lume si pe ringul de dans.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult