Acasa MagazinLife De ce a ajuns Leonardo DiCaprio pe lista neargǎ PETA

De ce a ajuns Leonardo DiCaprio pe lista neargǎ PETA

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) l-a criticat dur pe Leonardo DiCaprio după ce a fost de acord să filmeze alături de un cimpanzeu în ultimul film regizat de Martin Scorsese, „The Wolf Of Wall Street”.

De ce a ajuns Leonardo DiCaprio pe lista neargǎ PETA (foto:maditsmadfunny.wikia.com)

Activiștii PETA și-au îndreptat armele asupra lui DiCaprio, cunoscut la rândul său pentru activitățile ecologiste și implicarea în diferite campanii pentru salvarea animalelor, pentru că acesta ar ignora preocupările cu privire la cruzimea față de animalele folosite pe platourile de filmare. PETA a lansat o petiție online prin care îi solicită actorului să-și ia angajamentul că nu va mai filma niciodată alături de animale. „Cineva atât de preocupat de problemele mediului, așa cum este Leonardo DiCaprio, ar trebui să știe mai bine decât să justifice prin acceptare o formă bine documentată de cruzime împotriva maimuțelor antropoide folosite pentru amuzament în show-biz”, a comentat primatologul PETA Julia Gallucci, potrivit Agerpres.

PETA speră că data viitoare în care Leo va citi un scenariu în care apare și o maimuță își va aminti că aceste animale sunt furate de la pieptul mamelor lor încă de pui și sunt supuse unor forme continue de abuzuri fizice — și apoi va cere revizuirea scenariului”, a mai adăugat ea. Scena controversată este, de altfel, una destul de simplă: personajul lui DiCaprio se plimbă de mână cu un cimpanzeu printr-un birou, iar apoi ia maimuța în brațe în timp ce schimbă replici cu un alt actor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult