Acasa MagazinLife De ce a fost arestat iubitul Andreei Spătaru

De ce a fost arestat iubitul Andreei Spătaru

scris de L.M.
17 afisari
Sorin Marica, bărbatul care a împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc o persoană, vineri, în Piaţa Gării de Nord din Bucureşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis magistraţii Judecătoriei sectorului 1, la solicitarea procurorilor.

Iubitul Andreei Spătaru, implicat în scandalul cu arme, a fost reţinut

Iubitul Andreei Spătaru a fost arestat pentru 29 de zile. Marica este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor. El a fost reţinut de autorităţi vineri, după mai multe ore de audieri.

Sorin Marica, cunoscut drept “Sorin Capone”, a împuşcat un interlop. Cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în zona Gării de Nord din Capitală. Interlopul a scos un cuţit, iar Marica a folosit pistolul cu bile. Sorin “Capone” a declarat că fost nevoit să tragă asupra atacatorului, întrucât i-a fost teamă că acesta îl va tăia cu o baionetă. “Capone” a declarat că agresorul avea un cuţit cu lamă lungă şi că el a tras cu arma în legitimă apărare.Victima, Daniel Toporan, le-a spus anchetatorilor că la altercaţia de vineri s-a ajuns din cauza unei plângeri de violare de domiciliu pe care ar fi făcut-o în urmă cu mai mult timp împotriva lui Marica. Sorin Marica a explicat incidentul afirmând că a scos pistolul din maşină şi a tras deoarece a fost fugărit şi ameninţat de Toporan cu un cuţit.

Marica a fost protagonistul unui scandal şi anul trecut, când a susţinut să fost bătut de doi poliţişti despre care afirmase că ar fi corupţi. Altfel, el este cunoscut ca iubit al modelului Andreea Spătaru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS