Acasa MagazinLife De ce a murit patronul clubului Nottingham Forrest

De ce a murit patronul clubului Nottingham Forrest

scris de L.M.
19 afisari

Nigel Doughty, în vârstă de 54 ani, a fost găsit mort sâmbătă, în sala de forţă a locuinţei sale din Skillington, un orăşel din comitatul Lincolnshire (centrul Angliei).

De ce a murit patronul clubului Nottingham Forrest

Poliţia britanică a precizat că nu există suspiciuni în legătură cu circumstanţele în care a survenit decesul lui Nigel Doughty, patronul clubului Nottingham Forrest, din liga a doua a campionatului de fotbal al Angliei. Conform informaţiilor furnizate miercuri de anchetatori, Doughty a murit din cauze naturale. Însă familia sa a precizat că acesta se simţea foarte bine în momentul în care a intrat să lucreze la aparate.
Nigel Doughty a cumpărat clubul Nottingham Forest cu 11 milioane lire sterline (17,4 milioane dolari) în 1999. Însă nu a reuşit să readucă gloria de altădată aceastei grupări, care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, în 1979 şi 1980. Nottingham Forest nu a mai reuşit să revină în primul eşalon al fotbalului englez, după retrogradarea sa, în 1999.

1 comentariu

Chris P. 09-02-2012 - 00:34

din cauze naturale? e natural sa mori evident, dar la 54 de ani si fara antecedente medicale?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult