Acasa MagazinLife De ce Banderas ar fi în pragul divorţului

De ce Banderas ar fi în pragul divorţului

scris de L.M.
6 afisari

Antonio Banderas şi Melanie Griffith, căsătoriţi de 16 ani, trec, se pare, printr-o serioasă criză, potrivit The Enquirer.

De ce Banderas ar fi în pragul divorţului

Apropiaţi ai cuplului cred că se poate ca cei doi actoridivorţeze, în joc fiind o avere de 50 de milioane de dolari. Dacă în 1996 actriţa din ‘Working Girl’ era vedeta cuplului, celebritatea soţului ei nu a încetat să crească de atunci. Antonio a susţinut-o mult pe Melanie, îndeosebi cu ocazia curei de dezintoxicare la care a fost actriţa acum trei ani. Ea însă se îndoieşte tot mai des de fidelitatea lui.
‘Cred că respectul de sine al Melaniei este foarte scăzut. Este de părere că Antonio o chinuieşte flirtând cu alte femei. De mulţi ani s-a lăsat pradă geloziei’, afirmă o sursă.
Cei doi au o fiică de 11 ani, Stella. Dacă zvonurile se confirmă, va fi al patrulea divorţ al actriţei. ‘A mai trecut prin divorţuri, dar cel de Antonio Banderas riscă să fie cel mai dureros. În joc sunt mulţi bani şi sentimente’, încheie sursa, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult