Acasa MagazinLife De ce divorţează Pepe de Oana Zăvoranu

De ce divorţează Pepe de Oana Zăvoranu

scris de L.M.
2 afisari

„I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată”, i-a declarat Pepe lui Dan Capatos, la Antena 1.

Pepe divorţează de Oana Zăvoranu„Eu am vrut o soţie, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. De şapte ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa”, s-a mai destăinuit Pepe.

„Dacă mă mai iubeşte, să mă lase să îmi trăiesc viaţa în continuare fără ea. Sper să fie inteligentă şi să facă în aşa fel încât să putem rămâne prieteni. Eu i-aş fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înţeles că nu o mai bucur. Problemele ei deveniseră mult prea importante. Îi doresc sănătate, fericire şi să avem un divorţ frumos. Dacă are vreodată o problemă cu un iubit sau cu viitorul soţ o rog să mă sune”, a mai spus  Pepe.

3 comentarii

roman 09-03-2011 - 21:06

Curva ca toate curvele,numai ele nu vor copii si casnicie ca sa nu i-se largeasca „Vaginul”sa poata fi mai apetisanta pentru barbati…….

Huhu Ciu 09-03-2011 - 22:06

Bravo evreule ”roman”, sincer!

catalin madrid 10-03-2011 - 13:17

Eu ma trag din aceiasi gena din care e si Pepe, la noi familie adevarata inseamna abia atunci cand ai cel putin un copil . Cat despre bani averi s.a.m.d.p. astea vin daca e sa vina dar nu poti sa astepti pana la 60 de ani si dupa aceia sa faci un copil. In etapele vietii trebuie sa faci ceia ce simti ca iti ca ai nevoie la timpul potrivit adica sa urmezi instinctul uman .Respect decizia lui Pepe constient fiind ca ai este foarte greu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult