Acasa MagazinLife De ce divorţează Tom Cruise şi Katie Holmes

De ce divorţează Tom Cruise şi Katie Holmes

scris de L.M.
8 afisari

Tom Cruise şi Katie Holmes au decis să divorţeze, după cinci ani şi jumătate de căsnicie, relatează presa internaţională.

Katie Holmes si Tom Cruise divorteaza

Katie Holmes si Tom Cruise divorteaza (foto: justjared.com)

Avocatul actriţei Katie Holmes, Jonathan Wolfe, a făcut acest anunţ printr-un comunicat: „Este o problemă personală şi cu caracter privat a lui Katie şi familiei ei”. „Principala preocupare a lui Katie a fost şi rămâne situaţia fetiţei ei”, precizează avocatul, citat de TMZ.com.

Deocamdată, nu se ştie dacă documentaţia de divorţ a fost depusă. Tom Cruise şi Katie Holmes au o fetiţă în vârstă de şase ani, Suri, transmite Mediafax.

Tom Cruise, în vârstă de 49 de ani, mai are doi copii din căsătoria cu Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers în perioada 1987 – 1990. Cruise şi Katie Holmes, 33 de ani, se căsătoriseră în noiembrie 2006.

2 comentarii

geek-a-contra 30-06-2012 - 21:16

pin’ la urma de ce divorteaza? nu ca m-ar interesa da’ din articol nu rezulta mai mult decit ca “Este o problemă personală şi cu caracter privat a lui Katie şi familiei ei”……

urbos 01-07-2012 - 00:47

Au uitat sa puna semnul intrebarii. Si ei vor sa afle.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult