Acasa MagazinLife De ce îl ceartă Maradona pe Pele

De ce îl ceartă Maradona pe Pele

scris de Șt. C
11 afisari

Diego Maradona, legendarul fost fotbalist argentinian, l-a atacat din nou pe marele său rival brazilian Pele, pe care l-a sfătuit ‘să se întoarcă la muzeu şi să ia pastila potrivită’.

De ce îl ceartă Maradona pe Pele

Maradona i-a reproşat lui Pele că este un apropiat al FIFA, organizaţie cu care argentinianul se află în relaţii proaste.’Pele să se întoarcă la muzeu şi să ia pastila potrivită. Nu poţi să încurci pastilele şi să faci prostii. Aşa se întâmplă când spui că roşul e alb’, a declarat Maradona.
‘Prefer să beau o bere cu Ronaldo, să fiu prieten cu Zico, să pot să stau de vorbă cu Rivelinho’, a comentat fostul număr 10 al naţionalei Argentinei. ‘Dacă ar trebui să aparţin familiei FIFA… Aş prefera să fiu orfan’, a adăugat el.
Fostul selecţioner al echipei ‘Albiceleste’, demis după eşecul de la Cupa Mondială 2010, a precizat că se simte respins de ţara sa, unde i s-au ‘închis toate uşile’. El a mărturisit că se consideră un ‘exilat sportiv’. Argentinianul, campion mondial în 1986, antrenează acum echipa Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult