Acasa MagazinLife De ce îl face PETA prost pe Charlie Sheen

De ce îl face PETA prost pe Charlie Sheen

scris de L.M.
4 afisari

Actorul american Charlie Sheen a intrat în vizorul reprezentanţilor organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) după ce mers la cursele cu tauri din oraşul spaniol Pamplona.

charlie sheen

Charlie Sheen

Charlie Sheen a călătorit în Europa pentru a participa la Festivalul San Fermin – evenimentul în cadrul căruia sunt organizate celebrele curse cu tauri – şi a fost fotografiat, pe 11 iulie, în balconul camerei sale de hotel din Pamplona, alături de iubita lui, starleta porno Brett Rossi. Prezenţa starului american la eveniment i-a înfuriat pe susţinătorii drepturilor animalelor..

Mimi Bekhechi, unul dintre managerii filialei britanice a organizaţiei PETA, a declarat: „Charlie Sheen, te rugăm să nu ne faci să îţi spunem «proper Charlie», o expresie care în engleza britanică înseamnă «un om prost», pentru faptul că ai participat la cursele cu tauri din Pamplona. Suntem siguri că şi tu ai văzut roşu în faţa ochilor de câteva ori în viaţă şi, aşadar, ar trebui să ai o anumită înţelegere faţă de acei tauri care sunt ucişi într-o manieră atât de laşă”.

Evenimentul din acest an, în cadrul căruia oamenii aleargă alături de tauri pe străduţele înguste din Pamplona, s-a încheiat luni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult