Acasa MagazinLife De ce l-a dat în judecată fosta iubită pe Soros

De ce l-a dat în judecată fosta iubită pe Soros

scris de C.F.V.
200 Afisari

Adriana Ferreyr a avut o relaţie de cinci ani cu miliardarul George Soros, dar acesta a decis în urmă cu un an să o părăsească.

Fosta iubită a miliardarului George Soros l-a acuzat pe acesta că nu şi-a respectat promisiunea de a-i cumpăra un apartament în New York, cerându-i în instanţă 50 de milioane de dolari, informează Wall Street Journal.

Adriana Ferreyr, actriţă de telenovelă în vârstă de 28 de ani îl acuză pe investitorul în vârstă de 80 de ani că a oferit apartamentul în valoare de 1,9 milioane dolari noii sale iubite.

Conform rechizitoriului, „când se aflau în pat, Soros a pălmuit-o pe Ferreyr, după care şi-a pus mâinile în jurul gâtului ei în încercarea de a o sugruma.

Apoi Soros a încercat să o lovească cu o lampă şi, deşi a ratat, lampa de sticlă s-a spart, provocând acesteia răni la picior ce au trebuit cusute. Conform unui raport, ea a chemat poliţia, dar nu au fost depuse plângeri”.

Avocatul miliardarului a declarat pentru New York Post că acţiunea în instanţă este una frivolă, ce nu merită atenţie, prin care brazilianca încearcă să îl şantajeze pe Soros.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult