Acasa MagazinLife De ce s-a supărat Becali pe „ziarul satanic” The Guardian (video)

De ce s-a supărat Becali pe „ziarul satanic” The Guardian (video)

scris de Laurentiu Banches
148 Afisari

Urarea de Anul Nou a deputatului Gigi Becali este considerată o declaraţie hilară de către englezi, aceasta ajungând în rubrica „Said and Done” a tabloidului The Guardian.

gigi becali

De ce s-a supărat Becali pe „ziarul satanic” The Guardian

„Să dea Dumnezeu românilor mai mult grâu, untdelemn şi vin, iar cei ce au mai mult să nu mărească hambarele şi să dea şi la cei care nu au. Trăiască România!” este urarea care i-a adus patronului Stelei apariţia în ziarul britanic, într-o rubrică în care au mai apărut şi Silvio Berlusconi, dar şi Zlatan Ibrahimovici. Gigi Becali a declarat pentru România TV că urarea sa derivă din învăţămintele creştineşti, arătându-se extrem de mulţumit de cele spuse: „Când m-am auzit singur, mi-au dat lacrimile. M-a inspirat Dumnezeu să spun asta (…) M-am emoţionat singur de ceea ce am spus”.

Becali a precizat că la slujba de cununie preotul le urează tinerilor căsătoriţi să aibă parte de grîu, untdelemn şi vin, iar menţinea hambarelor este o trimitere la o pericopă biblică, menţionând despre britanici că „habar nu au (…) Dacă ei nu au înţeles acest lucru, poporul român l-a înţeles.” Parlamentarul PNL a adăugat că este vorba doar de „Nişte englezi nebuni de la The Guardian. Dacă le-ai fi spus ceva de sexualism, curve, ţâţe… Ei sunt un ziar satanic şi toate lucrurile sfinte şi curate le iau în batjocură”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS