Acasa MagazinLife De ce vrea Katie Holmes să înfieze o fetiţă

De ce vrea Katie Holmes să înfieze o fetiţă

scris de L.M.
1 afisari

Katie Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise în acest an, plănuieşte să înfieze o fetiţă, deoarece fiica biologică a actriţei, Suri, îşi doreşte o soră.

Katie Holmes vrea sa infieze o fetita

Katie Holmes vrea sa infieze o fetita

Katie Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise, în luna iunie, după şase ani de căsnicie, ar fi declarat recent că fiica ei biologică, Suri, îşi doreşte o surioară, fapt pentru care actriţa ia în considerare posibilitatea unei adopţii, informează contactmusic.com.

Suri a tot întrebat în ultima vreme dacă va avea o soră. Ea chiar se roagă în acest sens, în fiecare seară, fapt care o impresionează foarte mult pe Katie„, a declarat o sursă apropiată actriţei, în vârstă de 33 de ani. Aceeaşi sursă a mai spus că actriţa doreşte să adopte o surioară pentru Suri în următorul an. Pe de altă parte, o altă sursă susţine că actriţa a contactat deja o agenţie care să o ajute să găsească o soluţie pentru adopţie. Potrivit aceleiaşi surse, actriţa ar prefera să adopte un copil în vârstă de doi ani, mai degrabă decât un nou-născut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult