Cristi Nistor, de la "Coji de portocale", la "Vocea României" | Ziua Veche
Acasa MagazinLife De la “Coji de portocale”, la “Vocea României” – Cristi Nistor revine în show-biz (video)

De la “Coji de portocale”, la “Vocea României” – Cristi Nistor revine în show-biz (video)

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Cristi Nistor, cunoscut publicului larg pentru hitul din 2006 “Coji de portocale”, cântat alături de Simona Nae a ales drept rampa de relansare în muzică “Vocea României”.

Cristi Nistor, de la "Coji de portocale", la "Vocea Romaniei" (foto:captura video)

În cea de-a doua editie a show-ului “Vocea României”, pe lista concurenţilor a fost şi Cristi Nistor, cunoscut publicului cu piesa “Coji de portocale”, pe care o cântă alături de Simona Nae şi care a strâns în 6 ani de la lansare, peste 2,5 milioane de vizualizări pe youtube. La “Vocea României”, Cristi,  acum in varsta de 26 de ani, a cantat „She will be loved” de la Maroon 5 şi a intors doua scaune, pe cele ale lui Horia Brenciu şi  al Loredanei.

Cristi Nistor a ales-o pe Loredana care i-a spus acestui că pot “ajunge la niste performante pe care nici tu nu ti le imaginezi”, precizând că noul ei elev “Are ceva proaspat in atitudinea lui, un mister aparte”. Şi lui Smiley i-a placut vocea şi timbrul sau, dar a explicat că nu s-a intors pentru că deja are prea multi baieti în echipa si ar mai vrea să atraga şi niste fete.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult