Acasa MagazinLife De Niro, Pacino si Pesci sub bagheta lui Scorsese

De Niro, Pacino si Pesci sub bagheta lui Scorsese

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Al Pacino si Joe Pesci s-ar putea alatura distributiei “The Irishman”, un film biografic inspirat din viata presupusului asasin al liderului sindical Jimmy Hoffa, care va fi regizat de Martin Scorsese si in care rolul principal va fi interpretat de Robert De Niro, informeaza allocine.fr, citat de Mediafax.


Proiectul cinematografic “The Irishman” ar putea fi acela care i-ar aduce pentru prima oara impreuna pe cei patru oameni de film pe aceleasi platouri. Desi se stia deja, de aproape doi ani, ca regizorul Martin Scorsese si actorul Robert De Niro vor colabora din nou cu ocazia turnarii acestui film inspirat din viata lui Frank Sheeran, presupusul asasin al lui Jimmy Hoffa, presa internationala a inceput sa vehiculeze abia recent numele actorilor Al Pacino si Joe Pesci in calitate de colegi de distributie ai lui De Niro. Deocamdata, nu a fost anuntata data inceperii filmarilor si nici cea de lansare a filmului. In cazul ideal, Scorsese ar putea face din acest film urmatorul sau proiect, odata incheiate filmarile pentru “Hugo Chabrol”, insa aceasta informatie nu a fost confirmata. Potrivit presei americane, Robert De Niro si-ar dori ca filmul sa fie separat in doua parti – o adaptare clasica a romanului “I Heard You Paint Houses”, ce prezinta asasinatele comise de Frank “The Irishman” Sheeran, despre care se spune ca ar fi autorul a peste 25 de crime, iar partea a doua va fi un film intr-un film, in maniera lui Fellini, care face trimitere la colaborarile cinematografice dintre De Niro si Scorsese. Titlul romanului “I Heard You Paint Houses” se refera la o expresie argotica folosita in lumea mafiota pentru a desemna contractele asasinilor profesionisti, indicand mai precis petele de sange ale victimelor asasinate. Cartea a fost scrisa de Charles Brandt, care se imprietenise cu Sheeran cu putin timp inainte de moartea acestuia, in 2003. Printre crimele pe care Sheeran i le-a marturisit lui Brandt s-a numarat si asasinarea lui Jimmy Hoffa, ordonata de seful mafiot Russel Bufalino.

0 comentariu

Axinte 20-09-2010 - 10:37

De ce sa tot imprumutam de la bancile jidanesti, cand e mai simplu sa-i tiparim in tara ? Cerneala si hartia nu costa mult.

urbos 20-09-2010 - 12:06

Pentru ca taratura securista, fiul de catea basescu e cumparat de jidani. Tot ce face acest blestemat este distrugerea tarii cu buna stiinta. Ar trebui tras in teapa cu toata familia, spanzurati toti acolitii, toate slugile, votantii si sustinatorii lui.

Totzi spirtanfii pe 20-09-2010 - 20:34

Vezi ma daca te-a facut matta dupa o betzie crunta cu medicinal nefiltrat. Mai ai un singur neuron si ala in stare de coma. Hai marsh la tine-n coltz la Zabrautzi mai ia o sticla de medicinal pe datorie si roaga-te sa nu-tzi iasa copii deficientzi, asha cum le-au iesit parintilor tai, apropo i-adevarat ca amindoi au mierlito in cima alcoolica ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult