Acasa MagazinLife De unde iei bilete la concertele ‘Te iubesc, femeie!’ ale lui Bănică jr VIDEO

De unde iei bilete la concertele ‘Te iubesc, femeie!’ ale lui Bănică jr VIDEO

scris de L.M.
2 afisari

Ştefan Bănică jr va susţine şi în acest an două concerte extraordinare unplugged, pe 8 şi 9 martie – ‘Te iubesc, femeie!’ -, dedicate în mod special doamnelor şi domnişoarelor, concerte care vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucureşti, informează organizatorii.

De unde iei bilete la concertele 'Te iubesc, femeie!' ale lui Bănică jr

În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Ştefan Bănică jr de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. ‘Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged ‘Te iubesc, femeie!’, din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cântând piesele mele, mai noi şi mai vechi, în varianta acustică într-o atmosferă excepţională creată de public. Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie să devină o tradiţie, aşa cum sunt concertele mele de Crăciun. Vă aşteptăm cu toată dragostea!’, afirmă Ştefan Bănică jr.
În afară de Rock’n’Roll Band şi grupul The 50’s, Ştefan va avea invitaţi în concert şi alţi artişti valoroşi, care vor completa şi vor da un plus de valoare spectacolului. Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Naţional de Operetă ‘Ion Dacian’, Magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.
Cu o carieră prodigioasă de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune, Ştefan Bănică jr a susţinut până în prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 165.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult