Acasa MagazinLife De ziua lui, Irinel o aşteaptă pe Monica Columbeanu la Izvorani

De ziua lui, Irinel o aşteaptă pe Monica Columbeanu la Izvorani

scris de Matei Iliescu
11 afisari

Irinel îşi serbează vineri ziua de naştere singur! El a spus că nu şi-a făcut un plan cu această ocazie, dar s-a bucurat de mesajele celor dragi şi a primit şi câteva cadouri.

De ziua lui, Irinel o asteapta pe Monica Columbeanu la Izvorani

Irinel Columbeanu împlineşte azi 54 de ani. Cu această ocazie, milionarul a acordat un interviu Antenei 3.

Iată care au fost principalele sale declaraţii.

„Irina mi-a dăruit o felicitare, o să o păstrez toată viaţa. Monica nu mi-a trimis, din câte ştiu, niciun mesaj. Mesajele nu am putut să le consult că sunt zeci, dar telefon nu mi-a dat. Ziua nu este gata. M-au sunat foarte mulţi şi am răspuns la toate telefoanele.

Pe Irina am văzut-o la grădiniţă. Dacă Moni mi-ar face o surpriză şi ar veni la Izvorani, le-aş primi, dar doar pe ele două, fără avocaţi. Nu cred că ar fi momentul potrivit să se întâmple asta, e o zi festivă.  

O să mă întâlnesc cu tatăl meu mai târziu. Aş vrea să merg pe înserate să îmi văd steaua, dar asta depinde şi de vreme şi de ora până la care o să fie deschis Observatorul.  Atunci când am primit-o a fost foarte frumos. Ziua de naştere perfectă a fost atunci când am împlinit 50 de ani, când a fost şi botezul Irinei, mi-a rămas în minte şi în suflet.

În acest nou an, mi-am dat seama cât de bine este să nu te afunzi în viaţă în minciună. Mi-am dat seama acum. Ce frumos ar fi măcar pentru 5 minute oamenii să nu mai mintă, am trăi într-o ţară minunată. Am fost minţit, toţi am fost minţiţi, minciuna e ca un cancer. Omul trebuies să se gândească la asta„, a spus Irinel Columbeanu.

Despre convenţie

Nu Monica mi-a propus măsurile, ci avocaţii ei la propria lor iniţiativă. Sper ca în ziua de azi să nu se discute despre acest subiect. Nu vreau să vorbesc cu soţia mea despre asta azi. Deci avocaţii au făcut această cerere”, a precizat omul de afaceri.

„Dacă mi s-ar propune ca Irina să stea la mine două săptămâni, aş accepta cu plăcere, fără condiţii şi avocaţi. În condiţii paşnice, poate şi Monica să stea cu Irina la Izvorani„, a spus acesta.

Ce-şi doreşte de acum înainte?

Ca orice om, îmi doresc fericirea. Îi doresc fericirea şi fiicei mele şi Monicăi. Vreau ca Irina să-şi regăsească destinul, şi nu mă refer la locul unde s-a născut, ci acolo unde are condiţii prielnice de a se dezvolta. Dacă mama ei s-a hotărât să plece, nu cred că este corect să o care pe Irina după ea. Îi urez la mulţi ani fericiţi Irinei„, a spus Irinel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult