Acasa MagazinLife Demi Moore se mentine in forma cu mult sex

Demi Moore se mentine in forma cu mult sex

scris de Ziua Veche
4 afisari

Binecunoscuta actrita de la Holywood a declarat intr-o emisiune ca isi mentine formele si corpul de invidiat la cei 47 de ani facand mult sex. Prezenta in emisiunea “Live cu Regis si Kelly”, emisiune populara peste ocean, actirita a povestit si despre inceputurile relatiei sale cu mult mai tanarul Ashton Kutcher.


 

Cunoscuti ca impatimiti ai site-ului de socializare Twitter unde posteaza amandoi in fiecare zi detalii despre orice activitate pe care o intreprind, Demi a spus ca relatia cu Ashton a inceput tot prin mesaje text. “In prima seara in care l-am intalnit nu mi-a zis nici macar un cuvant, dar se uita insistent, din pacate, nu in directia mea.”, a declarat Demi Moore.

La doar doua saptamani dupa aceasta intalnire cei doi au ajuns impreuna la o petrecere data de Kutcher in camera de hotel. Dupa aceasta petrecere au inceput o relatie in care isi trimiteau sute de mesaje in fiecare zi, ca acum sa fie impreuna de aproape sapte ani in ciuda faptului ca majoritatea ziarelor de scandal catalogau relatia lor ca fiind o bomba publicitara.

0 comentariu

michael 13-09-2010 - 16:00

alt sobolan care a sarit la timp din barca

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult