Acasa MagazinLife Despăgubire de 23,6 miliarde de dolari. Vezi pentru ce

Despăgubire de 23,6 miliarde de dolari. Vezi pentru ce

scris de M.I.
2 afisari

O americancă, văduva unui bărbat ce a murit de cancer pulmonar, urmează să primească o despăgubire-record în valoare de 23,6 miliarde de dolari, a stabilit un tribumal din Florida.

tigari

foto: manager.ro

Cynthia Robinson a dat în judecată compania de ţigări RJ Reynolds Tobacco în anul 2008, solicitând despăgubiri pentru moartea soţului ei, Michael Johnson, în 1996, susţinând că bărbatul a murit de cancer pulmonar din cauza fumatului. Ea a argumentat că RJ Reynolds Tobacco Company nu a informat corect privind pericolul dependenţei de nicotină şi că fumatul poate conduce la apariţia cancerului pulmonar. Michael Johnson a început să fumeze când avea 13 ani şi a murit la 36 de ani.

Avocatul femeii, Christopher Chestnut, a apreciat drept „curajoasă” decizia juriului din Florida. „Oricine ar fi văzut documentele pe care acest juriu le-a văzut, ar fi dat o decizie favorabilă în acest caz”, a spus acesta.

De cealaltă parte, J. Jeffery Raborn, vicepreşedinte al firmei RJ Reynolds, a precizat că valoarea despăgubirilor acordate este „nepermis de mare”. „Verdictul depăşeşte cu mult nivelul de corectitudine şi de rezonabilitate şi nu are legătură cu dovezile prezentate”, a spus J. Jeffery Raborn, care a adăugat că va face apel.

5 comentarii

Antibasistul 20-07-2014 - 18:11

Sigur nu 23 miliarde $, poate, da, 23 milioane $ despagubire!!!

Titircă Inimăbună 20-07-2014 - 21:18

M-am repezit sa vad ce si cum, desi suma imi parea cam prea mica, aproape o bataie de joc!
Dar nu este vorba de niciunul dintre statele petroliere criminale ca Rusia sau Emiratele, care de zeci de ani au pompat bani si sprijinit teroristi ca Isis, Hamas, Hezbolah, Carlos, Mandrasescu, si atentate si doborari la avioane.

Antibasistul 21-07-2014 - 02:10

TRAIASCA RUSIAAA!!!!

UnUL 21-07-2014 - 09:58

Calmantele, repede !!!

Antibasistul 21-07-2014 - 11:32

Schizofrenicule basist, PTIU!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult