Acasa MagazinLife Dezvǎluiri Denis Rodman: Kim Jong-un are o fiicǎ numitǎ Ju-ae

Dezvǎluiri Denis Rodman: Kim Jong-un are o fiicǎ numitǎ Ju-ae

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Fostul baschetbalist Dennis Rodman, care a efectuat recent o nouă vizită la Phenian, a dezvǎluit cǎ liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiică.

Dezvǎluiri Denis Rodman: Kim Jong-un are o fiicǎ numitǎ Ju-ae

Rodman l-a descris deja pe Kim jong-un ca pe un „tip minunat”, dar duminică, 8 septembrie a spus pentru the Guardian că acesta este şi un „tată bun” pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae.” „Am ţinut-o pe fiica lor Ju-ae (în braţe) şi am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, soţia lui Kim Jong-un). Este un tată bun şi are o familie minunată. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem în decembrie»”, a adăugat Rodman, potrivit mediafax.

„Mareşalul Kim (Jong-un) şi cu mine ne-am relaxat la mare, împreună cu familia sa”, a declarat el despre ultima sa vizită în cea mai izolată ţară din lume. „Am mâncat, am băut şi am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite şi căile de dezvoltare ale echipei lor de baschet”, a spus el.

Rodman plănueşte să organizeze un meci de baschet între echipele americană şi nord-coreeană. Detalii suplimentare despre meci sunt aşteptate luni. Această iniţiativă este sponsorizată de o firmă de pariuri irlandeză, care a recunoscut că nu are experienţă în diplomaţia internaţională. Firma a subliniat că proiectul nu înseamnă că Rodman sau compania „aprobă sau susţine” unul dintre cele mai represive regimuri din lume. Un expert în domeniul coreean din cadrul grupului de reflecţie International Crisis Group, Daniel Pinkston, a declarat pentru ziarul britanic că, în pofida faptului că Dennis Rodman poate fi considerat de către unii că „oferă o legitimitate politică regimului sau că poate fi considerat o lovitură de propagandă”, acest lucru este „foarte exagerat”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult