Acasa MagazinLife Dezvăluiri şocante cu Columbeanu-VIDEO

Dezvăluiri şocante cu Columbeanu-VIDEO

scris de Ziua Veche
7 afisari

Pe Youtube au apărut noi înregistrări cu mama Monicăi Columbeanu plângându-se de comportamentul denaturat al acesteia. Este vorba de dezvaluiri privind viaţa intimă a Monicăi şi bătăile date Irinei.

monica-irina-columbeanu

Noi dezvaluiri socante au fost postate pe internet cu Columbeanu

Într-unul dintre cele 18 noi filmulţele noi postate pe Internet de omul de afaceri Irinel Columbeanu, Veronica, mama Monicăi Columbeanu, spune că micuţa Irina „moare” dacă va sta până la vârsta de şase ani cu fiica ei. „Copilul moare până la şase ani, dacă stă cu Monica. La cum se comportă Monica cu ea, aşa se va întâmpla. (…) Ea nu poate să trăiască cu o mamă d-asta, care să o lase în casă şi să plece prin cluburi. Asta nu se poate numi mamă„, a spus Veronica, în două dintre filmuleţele postate pe Youtube. Printre filmule postate pe site-ul YouTube, cu discuţiile dintre Veronica, mama Monicăi Columbeanu, şi Irinel Columbeanu, a fost surprinsă şi o ceartă între femeie şi fiica sa. „Irina nu vrea să se întoarcă, treaba ta dacă o iei cu forţa”, a spus Veronica. „Să-ţi păstrezi banii, nu te chinui să mi-i trimiţi. N-am nevoie. (…) Eu nu zic că sunt de partea lui (n.r. – Irinel Columbeanu), nu-ţi fur copilul, măi fată. Eu nu te-am vorbit lui Iri, eu doar am spus ce cred. Am spus cum era viaţa în America, că poţi fi împuşcat, că sunt mulţi drogaţi. Irina nu vrea să se întoarcă, treaba ta dacă vrei să o iei cu forţa (…) Trebuie să trimiţi cheia de la apartament ca să poată merge copilul la grădiniţă. Şi tu ai pierdut un an de liceu şi nu ţi-am mai scos ochii„, i-a spus Veronica fiicei sale.

Într-un alt filmuleţ, mama Monicăi Columbeanu o vorbeşte din nou de rău pe fiica sa: Moni „umbla azi cu unul, mâine cu altul„. „Azi cu unul, mâine cu altul. Când cu ăla de la Londra, când cu ăla cu codiţă, când cu Voicu. O ştie tot globul pământesc„, a spus Veronica, despre Monica.

De asemenea, mama soţiei lui Irinel Columbeanu este nemulţumită de comportamentul Monicăi după naşterea Irinei. „Aţi făcut copii ca să-i creşteţi, nu să vă duceţi prin cluburi să beţi şampanie, să săriţi pe mese„, a spus, nervoasă, Veronica.

Vezi aici şi odiseea în urma căreia Monica Columbeanu a luat-o de Irina, fetiţa ei, de la Izvorani, după ce a spart poarta vilei lui Irinel!

6 comentarii

san carlos 15-04-2011 - 23:05

de ce nu scrieti si despre copii pe care ii are avortonul cu fosta nevasta ? ….aia care locuieste in california, de unde pitzifelnicul a delapidat banii pe care i-a dat ca spaga lui basescu in 90 ca sa obtina concesiunea din gari ??????…ia cautati …san mateo county records …sa dati de familia reala a boshorogului …insurance fraud, ca sa dati de dosarul lui de condamnat pentru frauda …sau ii sunteti colegi de „breasla” puiului de securist ?????

digital 15-04-2011 - 23:18

pa astia ai freaca grija de rating nu de adevar!!! ti-ai gasit!!!

coco chanel 16-04-2011 - 05:35

Iri dragă, urât mai îmbătrânesc unii. Bine a făcut Monica că a renunţat la tine şi la rahatul în care înoţi tu şi cei de teapa ta, nebune, nu-ţi mai distruge reputaţia, cu cât mai mult te vei chinui să o distrugi pe Monica, cu atât vei fi mai blamat şi ea mai susţinută de opinia publică, pentru că , hai, să fim serioşi, acolo în palatul tău nu este loc de bun simţ, oricât ai avea, şi soţia ta are destul , tot eşuezi.Ce nu înţelegi, deabia acum a revenit Monica cu picioarele pe pământ, toată viaţa ta, de la un capăt la altul este numai exhibiţionism, pentru că altfel nu am să înţeleg niciodată, cum un tată de copil îşi pune soţia , chiar şi prostituată, să-i facă sex oral , în timp ce pune presa să-l fotografieze

digital 16-04-2011 - 15:43

sotia,prostituata,sex oral-ai o coerenta si o compatibilitate demna de nick-ul pe care ti l-ai pus.
bai coco,jegul de mos,asi merita cu prisos oprobriul cui vrei,dar de ordinara ce zici??!!!

popa 16-04-2011 - 07:40

toata ziua buna ziua in ziare irinel si monica alte stiri nu mai dati credeti ca pe careva intereseaza de cei 2 prosti

misu 16-04-2011 - 10:28

Acum, sper ca ati incheiat acest circ mediatic !!! Ca ne-ati enervat cu nervii si ne-ati stresat cu stresu’ vorba unui clasic in viata >

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult