Acasa MagazinLife Din 27 aprilie puteţi cumpăra bilete la concertul Lady Gaga

Din 27 aprilie puteţi cumpăra bilete la concertul Lady Gaga

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Biletele la concertul pe care Lady Gaga îl va susţine pe 16 August la Bucureşti pe Naţional arena se pun în vânzare de vineri cu preţuri între 150 şi 475 de lei.

Afis Turneul "The born this Way Ball" (foto:ladygagamx.org)

Potrivit unui comunicat Emagic remis de Agerpres, biletele la concertul Lady Gaga din turneul “The Born this Way Ball” vor putea fi achiziţionate la categoria Gazon B cu 150 lei, la Gazon A (cele mai apropiate de scena) cu 345 de lei, iar cele cu locuri pe scaune vor avea preţuri de 185, 245, 275, 315, 325 şi 475 de lei şi 695 de lei la tribuna oficială. Show-ul artistei, care va fi primul concert de pe Naţional Arena, este cel de-al doilea spectacol confirmat în turneul european după cel din Bulgaria, cele două state membre UE fiind şi singurele din sud-estul Europei care vor fi incluse în turneul sus amintit.

Conform, CEO-ul Emagic, Laura Coroianu, întrucât România este singura ţară din regiune care va găzdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internaţionale şi inaugurat printr-o finală de cupa UEFA, mai mult ca sigur că evenimentul de la Bucureşti va deveni un punct de atracţie extrem de interesant pentru turiştii din afara ţării. Totodată ea asigură fanii, că toate locurile din stadion, inclusiv cele din peluze şi inelele superioare vor avea o vizibilitate foaarte bună.

În acest nou turneu, Lady Gaga, care a strâns peste 2,2 miliarde de vizualizări pe Youtube, va interpreta atât hiturile de pe cel mai recent album, “Born this Way”, cât şi piese de pe albumele “The Fame” şi “The Fame Monster”. În deschiderea turneelor din Europa vor cânta trupele The Darkness şi Lady Starlight. Biletele vor putea fi achiziţionate de fani online de pe myticket.ro şi din reţeaua Diverta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult