Acasa MagazinLife Dina Manfredini, cea mai în vârstă persoană din lume, a murit

Dina Manfredini, cea mai în vârstă persoană din lume, a murit

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

La doar două săptămâni după ce a dobândit acest titlu de cea mai în vârstă persoană din lume, Dina Manfredini, a decedat la vârsta de 115 ani.

Dina Manfredini, cea mai în vârstă persoană din lume, a murit (foto:heraldsun.com.au)

Nepoata Dinei, Lori Logli, a anunţat nefericitul eveniment în seara zilei de luni, spunând că bătrâna care s-a născut în localitatea Pievepelago din Italia, a murit într-un azil pentru bătrâni din oraşul Johnston, statul Iowa, unde locuia de mai mulţi ani. Potrivit Guinness World Records, cea mai în vârstă persoană din lume este în acest moment un bărbat din Japonia, Jiroemon Kimura, care are tot vârsta de 115 ani.

Deşi Dina Manfredini a deţinut acest titlu doar pentru 13 zile, „domnia” ei în calitate de cea mai în vârstă persoană din lume nu a fost cea mai scurtă din istorie. Potrivit mediafax, acest tragic record îi aparţine americancei Emma Tillman, carer a murit la doar patru zile după ce devenise cea mai în vârstă persoană din lume, în anul 2007.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult