Acasa MagazinLife Divorț Melanie Griffith – Antonio Banderas: Actrița vrea custodia câinilor

Divorț Melanie Griffith – Antonio Banderas: Actrița vrea custodia câinilor

scris de L.M.
18 afisari

Actrița Melanie Griffith apreciază că este un stăpân mai bun decât Antonio Banderas pentru cei trei câini ai cuplului, aflat în procedură de divorț din data de 6 iunie, după 18 ani de mariaj, transmite  portalul TMZ, specializat în știri mondene.

Melanie Griffith

Custodia copilului lor nu este considerată o problemă pentru procedura de divorț — fata va împlini 18 ani în luna septembrie, însă surse apropiate actriței au declarat pentru TMZ că aceasta este îngrijorată de custodia celor trei câini ai fostului cuplu. Este vorba de un terrier și două exemplare metis de labrador cu ciobănesc pe care cuplul i-a adoptat în februarie anul trecut.

Surse sub rezerva anonimatului au declarat pentru portalul amintit că Melanie Griffith este un stăpân de câini mult mai bun decât Antonio Banderas, iar câinii sunt universul ei.

Actrița americană Melanie Griffith a depus o cerere de divorț de soțul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, invocând ‘diferențe insurmontabile’. Conform unei surse apropiate celor doi actori, divorțul se face pe cale amiabilă.

2 comentarii

pathfinder 16-06-2014 - 11:57

Extraordinar!

urbos 16-06-2014 - 12:00

Ramai aici imputitule, aici e un subiect pentru astia ca tine.
Acu stoarce-ti si cateva cosuri.
Canceru peste tine si familia ta de cacat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult