Acasa MagazinLife Divorţul Tom Cruise/Katie Holmes: Vezi la ce înţelegere au ajuns

Divorţul Tom Cruise/Katie Holmes: Vezi la ce înţelegere au ajuns

scris de Laurentiu Banches
451 Afisari

La mai puţin de două săptămâni după ce au anunţat despărţirea, Tom Cruise şi Katie Holmes au ajuns la un acord amiabil prin care rezolvă problemele legate de divorţ.

Katie Holmes este multumit de acordul amiabil de divort la care a ajuns cu fostul sot, Tom Cruise (foto:pinkisthenewblog.com)

După ce pe 29 iunie Katie Holmes a iniţiat procedura prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise, cele două părţi au ajuns la un acord amiabil, cei doi rămând în general discreţi, mai ales  în privinţa rolului jucat de cultul scientologic în eşecul căsniciei celor doi. Avocatul actriţei Katie Holmes, Jonathan Wolfe a anunţat luni că atât Katie, cât şi familia sa sunt foarte bucuroşi de rezultatele negocierilor şi le-a mulţumit avocaţilor lui Tom Cruise pentru profesionalismul arătat în proces.

Acordul amiabil la care au ajuns Tom Cruise şi Katie Holmes ar trebui să pună capăt „bătăliei” mediatice în care s-au implicat în ultimele zile apropiaţii celor doi actori. De altfel, Katie Holmes şi Tom Cruise au publicat luni, un comunicat comun în care au insistat asupra voinţei lor de a-şi proteja fiica, Suri, în vârstă de şase ani. Conform comunicatului prezentat de mediafax, aceştia au anunţat că „Vrem să colaborăm în calitate de părinţi, spre binele fiicei noastre. Dorim să păstrăm doar pentru noi acele subiecte care au legătură doar cu familia noastră”.

În comunicat, cei doi actori îşi exprimă totodată „respectul reciproc” pentru „credinţele fiecăruia”. Acest termen pare a fi o aluzie la biserica scientologică, o organizaţie religioasă controversată din care face parte Tom Cruise în calitate de membru eminent al acesteia, şi care pare a se afla în centrul problemelor din cuplul Cruise-Holmes.

Potrivit site-ului TMZ.com, specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi, acest document „extrem de complicat” a încredinţat actriţei Katie Holmes custodia principală asupra micuţei Suri, în timp ce Tom Cruise va beneficia de un drept de vizită. În întelegere sunt incluse totodată restricţii, acordul include totodată şi restricţii, în cazul în care fiica cuplului va fi iniţiată în chestiuni religioase, inclusiv în scientologie. Detaliile financiare ale acordului semnat sunt după câte se pare protejate prin clauze de confidenţialitate, în condiţiile în care Tom Cruise face parte dintre actorii cei mai influenţi şi cei mai bine plătiţi de la Hollywood.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult