Acasa MagazinLife “Dl.Trololo” a suferit un accident vascular cerebral

“Dl.Trololo” a suferit un accident vascular cerebral

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Rusul Eduard Khil, cunoscut de cei mai mulţi internauţi ca „Dl.Trololo”, a intrat în comă, în urma infarctului care i-a cauzat daune ireversibile asupra creierului.

Eduard Khill alias "Dl.Trololo" a suferit un atac vascular cerebral (foto:lastfm.ro)

Eduard Khil, născut pe 4 septembrie1934, în Smolensk, este un cântăreţ care a susţinut concerte în peste 80 de ţări de la începutul anilor 60 şi până la sfârşitul anilor 80, care însă a devenit celebru în întreaga lume, mai ales în rândul generaţiei tinere, printr-un video postat pe youtube, în care acesta cânta o variantă fără nici un vers a melodiei „I Am Glad I’m Finally Going Home” (Я очень рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой – Mă bucur că în sfârşit am ajuns acasa), repetând silabele „la”, „lo” şi „ha” de mai multe ori. Versiunea originală a videoclipului, încărcată pe youtube pe 26 noiembrie 2009, a strâns aproape 13 milioane de vizualizări, însă numărul exact de vizualizări strânse de toate videoclipurile cu cântăreţul rus, este necunoscut.

Clipul care l-a făcut celebru pe internet pe „Dl.Trololo”, a fost filmat în 1976, Eduard Khil spunând că a decis să cânte piesa fără versuri, nu doar din cauză că aceasta ar fi fost cenzurată, ci şi pentru că versurile erau proaste. Versurile spuneau povestea unui cowboy, pe nume joi, care se întorcea acasă pe un cal la iubita sa Mary, acestea fiind de neacceptat pentru Rusia în perioada sovietică, din punctul de vedere al artistului.

Eduard Khil, care era o vedetă în Rusia cu mult timp înainte de a deveni un star online,  este tratat la Institutul de Neurochirurgie Polenov din Sankt Petersburg, doctorii săi fiind de părere că acesta are nevoie de o operaţie urgenţă pentru a scăpă cu viaţă, însă chiar şi aşa există şanse mici ca acesta să scape fără daune permanente pe creier. Potrivit gawker.com, familia artistul a cerut ajutor financiar din partea guvernului pentru a-i asigura artistului, care a început să fie rechemat pe la televiziunile din ţară după succesul clipurilor de youtube, cel mai bun tratament. Cântăreţul Eduard Khil, a primit în 2008, înainte de a deveni faimos pe internet, medalia Ordinul de Merit pentru Patrie, cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult