Acasa MagazinLife Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator

Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator

scris de D.P.
187 Afisari

Doi bărbaţi au fost arestaţi recent în Florida, Statele Unite, după ce au dat bere unui aligator pe care unul dintre ei l-a prins cu mâinile goale, relatează AFP.

Noah Osborne, în vârstă de 22 de ani, a prins cu mâinile goale un aligator, la 26 august, în oraşul Palm City, situat la nord de Palm Beach. Prietenul său, Timothy Kepke, în vârstă de 27 de ani, a incitat apoi animalul să-i muşte braţul ca să îi poată turna bere pe gât, conform site-ului de informaţii locale tcpalm.com, care a relatat această ştire după ce a consultat un raport al Agenţiei pentru Protecţia Faunei Sălbatice din Florida.

Potrivit înregistrării video realizată în timpul evenimentului, menţionată în raportul agenţiei guvernamentale, aligatorul a reacţionat apoi agresiv.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi săptămâna trecută de poliţia din Martin şi au fost ulterior eliberaţi pe cauţiune.

Potrivit declaraţiilor date poliţiştilor, Timothy Kepke consumase câteva beri înainte de a-i da şi reptilei să bea, însă a precizat că nu era în stare de ebrietate. De asemenea, el a dat asigurări că animalul a fost eliberat în siguranţă în sălbăticie.

În Florida, aligatorii sunt prezenţe obişnuite, aceste animale fiind deseori surprinse în piscine, curţi şi chiar în locuinţe.

”Deşi numeroase persoane din Florida au învăţat să coexiste cu aligatorii, conflictele potenţiale persistă”, a avertizat pe site-ul său agenţia locală pentru protecţia animalelor, care a transmis populaţiei să nu hrănească niciodată aceste reptile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult