Acasa MagazinLife Domnul Dan OTV a luat amendă 100.000 de lei

Domnul Dan OTV a luat amendă 100.000 de lei

scris de D.P.
3 afisari

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze cu 100.000 de lei postul OTV, care a difuzat, în perioada 3 februarie – 27 martie, mai multe mesaje de adeziune la Partidul Poporului, fapt interzis de legislaţia audiovizuală în afara campaniilor electorale.

Dan DiaconescuPotrivit Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), OTV a fost sancţionat cu 50.000 de lei pe 1 februarie, pentru publicitate politică la partidul lui Dan Diaconescu, informează Mediafax. Textul sancţiunii CNA a fost difuzat pe OTV pe 3 februarie, însă, în aceeaşi zi, televiziunea a continuat să transmită pe banda News Alert difuzarea mesajelor cu caracter politic, de adeziune la Partidul Poporului. Astfel de mesaje de publicitate politică au fost difuzate în emisiunile OTV din perioada 3 februarie – 27 martie, potrivit CNA.

„Se continuă publicitatea politică şi s-a continuat şi după ce am dat amendă de 50.000 de lei”, a atras atenţia Narcisa Iorga, membru CNA. „De un an de zile, OTV face lucrul ăsta (publicitate politică, n.r.)”, a mai spus Narcisa Iorga. „Mie mi se pare ciudat că niciun partid nu sesizează lucrul ăsta”, a spus Mihai Mălaimare, un alt membru al CNA.

„Sunt interese întotdeauna, pentru că fiecare calculează de la cine ar mai putea să ia voturi”, i-a răspus Christian Mititelu. „Întâi se fidelizează un anumit tip de public şi apoi se fac manevre cu el”, a spus şi Dan Grigore, membru al Consiliului. „Mesajul politic este evident”, a spus şi Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA, propunând amendarea OTV cu 100.000 de lei. Propunerea lui Onisei a fost adoptată în unanimitate de membrii CNA.

1 comentariu

Ciu Huhu 29-03-2011 - 15:49

Trebua sa-l amendeze ma aspru, cu 10 000 000 de roni, pe jigodia asta escroaca!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult