Acasa MagazinLife Doodle 4 Google România mea este…Iasmina Maria Răceanu

Doodle 4 Google România mea este…Iasmina Maria Răceanu

scris de L.M.
1 afisari

Doodle 4 Google România mea este…Iasmina Maria Răceanu. Google a pregătit un logo special pentru a marca 1 Decembrie Ziua Naţională a României.

Doodle 4 Google Romania mea este...Iasmina Maria Raceanu

Doodle 4 Google România mea este...Iasmina Maria Răceanu

Iasmina Maria Răceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava, a fost desemnat de public drept câştigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia cu tema România mea este… Ziua Naţională a României este sărbătorită la data de 1 Decembrie, având ca semnificaţie Unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România din decembrie 1918. O elevă de clasa a VIII-a a câştigat competiţia Doodle 4 Google în care au fost depuse peste 10.000 de lucrări având ca temă Ziua Naţională a României, a anunţat Google România.

Logo-ul Google imaginat de către câştigătoare a fost publicat pe pagina de start a Google România în data de 1 Decembrie. Concursul Doodle 4 Google România mea este…, organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi TVR, s-a adresat tuturor elevilor din clasele I-VIII din România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult