Acasa MagazinLife Dosarele X: Agentul Scully, mai sexy ca niciodată la 43 de ani

Dosarele X: Agentul Scully, mai sexy ca niciodată la 43 de ani

scris de Marius Bâtcă
7 afisari

Gillian Anderson, câştigătoare a premiului Emmy şi globul de aur pentru rolul agentului Scully în „Dosarele X”, şi-a mărturisit câteva din cele mai picante secrete zilele acestea într-un interviu pentru revista OUT.

Gillian Anderson (out.com)

Gillian Anderson (foto: out.com)

Actriţa a dezvăluit că, în liceu, când s-a mutat din Marea Britanie în Statele Unite, a avut o relaţie lesbiană cu o fată. Deşi, de-a lungul vieţii sale, acea tânără nu a fost singura femeie faţă de care a avut astfel de sentimente, Gillian Anderson, acum în vârstă de 43 de ani, a declarat că acum, ca şi atunci, se simte prea atrasă de bărbaţi ca lesbianismul să fie mai mult decât o experienţă.

Actriţa care a fost votată în 1996 drept cea mai sexy femeie din lume, doreşte la fel ca în tinereţe să şocheze pe cei din jur, de aceea probabil pictorialul din revista OUT, o prezintă în ipostaze sexy.

După incheierea celor nouă sezoane din „Dosarele X”, în care a interpretat-o pe agentul Scully şi împreună cu agentul Mulder investiga cazuri în care erau implicate forme de viaţă extratereste, actriţa a mai jucat în câteva lungmetraje. Dintre acestea putem aminti „The House of Mirth” din 2000, The Mighty Cell din 2005 sau Ultimul rege al Scoţiei din 2006. Gillian Anderson nu s-a putut însă despărţi de televiziune, fiind nominalizată le premile Emmy, BAFTA şi Globul de aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul „Bleak House”(Casa Umbrelor) în 2005.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult