Acasa MagazinLife Dosarele X(XX). Detaliile picante ale vietii sexuale ale Agentei Scully

Dosarele X(XX). Detaliile picante ale vietii sexuale ale Agentei Scully

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Gillian Anderson care a dat viaţa personajului agentei Scully în celebrul serial TV „Dosarele X” a oferit mai multe detalii despre viaţa sa reală lipsită de inhibiţii.

Dosarele X(XX). Detaliile picante ale vietii sexuale ale Agentei Scully (foto:fhm.com)

Gillian a recunoscut că a experimentat aventuri lesbiene în trecut, prima relaţie de această natură fiind alături de câteva alte prietene de ale sale în perioada anilor de liceu, atunci când s-a mutat din Anglia în SUA. Gillian Anderson, acum în vârstă de 43 de ani, a declarat revistei de divertisment şi lifestyle pentru lesbiene şi homosexuali “Out”, că: “ Am avut o relaţie cu o tipă, pe o perioadă foarte mare de timp, cât am fost la liceu.” Actrita a mai recunoscut că totuşi, chiar dacă este atrasă de bărbaţi, uneori mai este tentată de o aventură cu o femeie.

Gillian Anderson este mamă a trei copii, iar fiica sa Piper Maru, în vârstă de 17 ani, este rodul iubirii cu fostul său soţ, Clyde Klotz, asistent regizor pe platourile de filmare la Dosarele X. După divorţul de acesta şi de al doilea soţ Juliane Ozanne, Gillian s-a căsătorit cu Mark Griffits, cu care are 2 băieţi.

1 comentariu

digital 19-12-2012 - 22:05

foarte tare!
bine că nu a avut fiica Piper Maru,ca rod al iubirii cu vreo…femeie!
mai știi?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult