Acasa MagazinLife Dragoste inter-specii: Lady Gaga şi gândacii

Dragoste inter-specii: Lady Gaga şi gândacii

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Lady Gaga a cerut designerilor ei să îi creeze o pălărie plină cu gândaci după ce a aflat că aceştia ar aprecia melodiile sale mai mult ca oricare altele.

Lady gaga vrea o palarie cu gandaci (foto:ladygaga-network.blogspot.com)

Cântăreaţa americană Lady Gaga a devenit o mare fană a insectelor care dezgustă pe mulţi dintre noi, după ce un studiu recent a arătat că gândacii de bucătărie răspund la muzica ei, mai mult ca la oricare alt gen de muzică. Potrivit publicaţiei britanice The Sun, studiul a fost realizat anul trecut de nişte studenţi din New York, care cercetau comportamentul hidoaselor insecte, care au început să se mişte agitat pe muzica artistei, după ce aceştia nu s-au clintit pe piesele rock ale trupelor Weezer sau Avenged Sevenfold.

O veste bună pentru bugetul lui Lady Gaga este că o astfel de pălărie nu va costa prea mult şi cu siguranţa ar avea un efect similar cu faimoasa rochie din carne purtată de vedetă în trecut. Probabil Lady Gaga doreşte să îşi protejeze mai bine capul, după ce la un concert din Noua Zeelandă, ce a avut la Auckland pe 10 iunie, aceasta a suferit o contuzie după ce a fost lovită la cap cu un stalp de unul din dansatori.

În pofida acestui incident, Lady Gaga a continuat concertul din Noua Zeelandă şi a mai cântat înca 16 piese pentru fanii din Oceania. Pe 16 august, Lady Gaga va susţine primul concert în România, eveniment care va fi de altfel şi primul show muzical ce va avea loc pe noul stadion “Naţional Arena” din Bucureşti. Rămâne de văzut dacă până atunci, designerii cântăreţei vor avea gata noua pălărie a cântăreţei plină de gândaci de bucătărie.

Incidentul de la concertul din Auckland, când Lady Gaga a fost lovită peste cap de un stalp:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult