Acasa MagazinLife Ducesa Catherine împlineşte 31 de ani: cum sărbătoreşte

Ducesa Catherine împlineşte 31 de ani: cum sărbătoreşte

scris de L.M.
9 afisari

Ducesa Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, împlineşte miercuri vârsta de 31 de ani, o aniversare pe care o va celebra de o manieră discretă şi sobră, după un început de sarcină dificil.

Potrivit palatului St. James, ducesa de Cambridge va sărbători evenimentul „într-un cadru privat”, fără îndoială în casa pe care cuplul princiar o deţine pe Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor, aflată în apropiere de baza Royal Air Force, unde a fost repartizat prinţul William.

Ducesa Catherine

La peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa Catherine au anunţat, pe 3 decembrie, că urmează aibă primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă de multe luni de întregul regat.

Spitalizarea pentru câteva zile a ducesei britanice la începutul lunii decembrie la Londra din cauza unor greţuri puternice cauzate de sarcină, a precipitat acel anunţ oficial.

Începutul ei de sarcină a fost însă umbrit de sinuciderea unei asistente medicale din acea clinică londoneză, victimă a unei farse telefonice organizate de doi jurnalişti ai unui post radiofonic din Australia, care doreau să obţină informaţii despre starea de sănătate a ducesei.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011 la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult