Acasa MagazinLife Duet Johnny Depp-Marilyn Manson la Golden Gods Awards

Duet Johnny Depp-Marilyn Manson la Golden Gods Awards

scris de Laurentiu Banches
185 Afisari

Johnny Depp l-a acompaniat la chitară pentru două piese pe Marilyn Manson pe scena scena Clubului Nokia din Los Angeles cu ocazia Premiilor Golden Gods.

Johnny Depp/Marilyn Manson pe scena Golden Gods (foto:nydailynews.com)

Celebrul actor Johnny Depp a produs marea surpriză a premiilor Golden Gods, când a urcat pe scenă alături de Marilyn Manson şi a cântat împreună cu contraversatul artist coverul piesei “Sweet Dreams” a celor de la Eurythmics şi melodia“The Beautiful People”. Acesta nu a fost singurul moment emoţionant al serii premiilor Golden Gods. Potrivit Agerpres, pe scena din Los Angeles, fostul chitarist al formaţiei Guns N’Roses, Slash, care primise ulterior titlul de “Riff Lord” a urcat apoi pe scenă alături de Alice Cooper pentru a interpreta piesa “School’s Out”.

În cadrul galei, Nikki Sixx de la Motley Crue a primit premiul Paul Gray pentru cel mai bun basist, premiu ce poartă numele muzicianului de la Slipknot ce a încetat din viaţă în 2010. Premiul special Golden God a fost câştigat de Gene Simmons, de la Kiss, în timp ce actorul Jack Black, membru în trupa Tenacious D, a oferit premiul Ronnie James Dio pentru întreaga activitate formaţiei canadiene Rush.

Printre câştigători se mai numără şi trupa Slipknot (Comeback of the Year) şi solista trupei Evanescence, Amy Lee (Best Vocalist), în timp ce formaţia Korn a câştigat premiul pentru Album of the Year cu LP-ul „The Path of Totality”. O mare surpriză s-a produs la categoria “Cea mai bună trupă Internaţională”, când trupe precum Sepultura, Rammstein sau Lacuna Coil au fost învinse de legendara trupă japoneză X-Japan. Liderul trupei X-Japan, Yoshiki a venit personal să ridice acest premiu, gruparea japoneză fiind nu doar prima câştigătoare din Asia la aceste premii, ci şi prima trupă din Asia care să fie nominalizată la Golden Gods Awards.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS