Acasa MagazinLife După ce a băut un rachiu la Saschiz, prinţul Charles se va întâlni cu Elena Udrea

După ce a băut un rachiu la Saschiz, prinţul Charles se va întâlni cu Elena Udrea

scris de L.M.
1 afisari

Prinţul Charles de Wales, moştenitorul coroanei Marii Britanii, se află într-o vizită privată în Transilvania.
Surse oficiale au declarat că prinţul Charles va petrece câteva zile la casa lui din Valea Zălanului, precum şi la conacul contelui Kalnoki Tibor de la Micloşoara.

Prinţul Charles de Wales, moştenitorul coroanei Marii Britanii, se află într-o vizită privată înTransilvania

Duminică după-amiază, prinţul de Wales a poposit timp de două ore în comuna mureşeană Saschiz, unde a vizitat o fabrică de prelucrare a laptelui, a discutat cu autorităţile locale şi s-a plimbat prin centrul localităţii.

Moştenitorul Coroanei Marii Britanii se află într-o vizită privată în Transilvania în cursul căreia s-a întâlnit, duminică după-amiază, cu fermierii din zona localităţii Saschiz, judeţul Mureş, unde a mai venit în urmă cu cinci ani.

Primarul localităţii Saschiz, Ovidiu Şoaită, a declarat corespondentului Mediafax că prinţul Charles a ajuns în localitate duminică, în jurul orei 16.30, şi a stat proximativ o oră.

El a vizitat un punct de colectare şi procesare a laptelui modernizat la standarde europene cu bani de la guvernul norvegian şi s-a întâlnit cu fermierii din zonă.

Primarul a precizat că punctul de colectare şi prelucrare a laptelui aparţine Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din Saschiz, în zonă fiind alte opt astfel de centre modernizate în localităţile Archita şi Vânători.

„Am vizitat aceasta unitate de colectare şi procesare pentru că reprezintă o legătură esenţiala între natură, peisaj şi comunitatea locală, asigurând prosperitatea economică prin protejarea biodiversităţii naturale. Centrele de colectare a laptelui aduc un plus de venit în opt comune din zona Târnava Mare. Sper ca modelul să fie replicat şi în alte regiuni din România şi să ajute la supravieţuirea comunităţilor şi peisajelor bogate şi valoroase din ţar„, a declarat prinţul Charles.

Ovidiu Şoaită a precizat că prinţul Charles acordă atenţie micilor fermieri din întreaga lume şi consideră produsele bio „o speranţă pentru toţi„.

În timpul întâlnirii cu fermierii, prinţul Charles a băut un pahar cu suc şi unul cu rachiu.

Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în Transilvania, se va întâlni, marţi, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în judeţul Covasna.

3 comentarii

geek-a-contra 16-05-2011 - 12:56

„După ce a băut un rachiu la Saschiz, prinţul Charles se va întâlni cu Elena Udrea”. o dovada excelenta ca omul face timpenii la betie….

Ciu Huhu 16-05-2011 - 19:49

:)))

Mimishor 17-05-2011 - 09:13

Vreau si eu sa ma intalnesc cu printul Charles, ca n-o fi Ileana Udrea mai shucara decat mine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult