Acasa MagazinLife După Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin renunţă şi la Business Woman

După Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin renunţă şi la Business Woman

scris de L.M.
0 afisari

După Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin renunţă şi la Business Woman. Vedeta a demisionat din funcţia de director editorial al revistei, anunţul fiind făcut într-un editorial.

După Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin renunţă şi la Business Woman

După Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin renunţă şi la Business Woman

Mai mult chiar, Andreea Marin lasă de înţeles că ar putea chiar să părăsească România. „Vă mulţumesc şi mă alătur vouă, de cealaltă parte a baricadei: rămân cititoare fidelă Business Woman. Uneori, însă, voi reveni în calitate de corespondent pentru evenimente speciale ce au loc mai cu seamă peste hotare, aducându-vă informaţii inedite”, dezvăluie Andreea Marin Bănică.

Dar, iată ce spune Andreea Marin în editorialul revistei Business Woman:

“Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun “punct, e timpul schimbării”. Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pen¬tru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc.

Unii o numesc provocare. Poate că e doar un lung şir de coincidenţe ce m-au ghidat, fără voia lor, pe un drum corect, ori poate e ceva mai mult, ceva ce nu pot măsura, dar cert e că mi s-a întâmplat de câ­teva ori în viaţă, în momente ce păreau liniştite, aşezate, sigure, din punct de vedere profesional, fără nevoia de a fi „dezechili­brate” de o posibilă schimbare, să ascult vocea aceea interioară care-mi spunea: acum trebuie să alegi un alt drum, nu e un risc, deşi aşa pare. Şi aşa a şi fost: schimbările importante din profesie au avut loc pentru mine în clipe în care nu prea multă lume ar fi dat confortul a ceea ce merge pe provocare – este ceea ce mi-au spus tranşant cei din jur, închipuindu-se în papucii mei pentru o clipă.

Eu cred, însă, că a alege o altă direcţie când te afli într-o răscruce de drumuri nu e un risc, dacă ai încredere în propriile forţe şi imaginaţie cât să-ţi spui: „merită să încerc ceea ce simt şi, dacă nu-mi iese, oricum sunt în stare să fac altceva cel puţin la fel de bine; am minte, un corp sănătos şi destulă creativitate cât să schimb macazul fără a provoca o furtună. Nu a fost nevoie, am avut norocul, atunci când am pornit convinsă şi cu motoarele pregătite pe un nou drum, să reuşesc ce mi-am propus. Dar chiar şi când ai dubii, dacă eviţi ridicolul – singurul sentiment al noii în­cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simţi când eşti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo­trivit –, eşti liber şi îndreptăţit să îţi testezi abilităţile. De nu aş fi făcut asta atunci când eram studentă la informatică şi nu-mi trecea prin minte niciun moment că televiziunea ar putea avea vreun rol în viaţa mea, astăzi nu aş fi ceea ce sunt, cu tot bagajul de amintiri, realizări, bucurii şi lecţii de viaţă care mă definesc şi mă fac să simt că sunt un om mai aproape de împlinire.

(…) Astăzi sunt la momentul unei alegeri: provocări noi mă aşteaptă în anul ce vine, mi-am extins activitatea profesională, idei incitante mă traversează şi mă pun la treabă, astfel încât îmi dau seama că 24 de ore pe zi nu îmi mai sunt de ajuns”, mai spune Andreea Marin.

1 comentariu

digital 14-01-2013 - 23:23

părea că te așezași cu creierașul ăla pe un târnaț,de ceva vreme,dar pasă-mi-te că se înșelă lumea!
normal că o înșelase-și că doar ești o tută,caruia numai gloanțe și obuze nu-i trec prin căpșorul ăla,dealtfel destul de frumos ca apariție!

precum ziceai cu gurița și buzițele ălea….“Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun “punct, e timpul schimbării”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult